Kazincbarcika

Könyves vasárnap az Egressy Béni Városi Könyvtárban

Dátum: 2021. szept 23. 10:11

Idén október 4. és október 10. között rendezik meg az Országos Könyvtári Napok programsorozatot a magyarországi könyvtárakban, melynek záróakkordja a Könyves vasárnap. Az Egressy Béni Városi Könyvtár rendkívüli nyitvatartással várja az érdeklődőket egész nap.

Figyeltek az utakra

Dátum: 2021. szept 23. 10:04

A rendőrség szeptember 16. és szeptember 22. között fokozott közúti ellenőrzéseket tartott Magyarország közútjain. A roadpol nevű akció célja az volt, hogy minél több közlekedésben érintett figyelmét felhívja a biztonságos közlekedés fontosságára.

Erdők és vadállatok a festményeken

Dátum: 2021. szept 22. 10:20

Nyizsnyovszki Géza alkotásaiból nyílt tárlat a Mezey István Művészeti Központ emeleti kiállítótermében múlt csütörtökön. Az Én és a Természet nevű festményekből álló kiállítás október 14-ig tekinthető meg.

Három nap alatt megtelt a kazincbarcikai kupakgyűjtő szív

Dátum: 2021. szept 22. 08:34

A Rendszeretők Környezetjavító Civilbarát Társaság kezdeményezésére „kupakgyűjtő szív” került kihelyezésre Kazincbarcikán. Az Egyesület a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ Család- és Gyermekjóléti Központja előtt, az Eszperantó utca 2. szám állította fel a műanyag kupakok gyűjtésére szolgáló köztéri alkotást.

Magyar bajnok a KÖDMÖN Formációs Tánc Sport Egyesület

Dátum: 2021. szept 21. 15:12

Két csoporttal két kategóriában indult a KÖDMÖN Formációs Tánc Sport Egyesület a Magyar Táncsport Szakszövetség által szervezett Formációs Táncok Magyar Bajnokságán szeptember 18-án. A zalaegerszegi versenyen a társastáncok standard és latin ágában különböző kategóriák és korcsoportok szerint mérték össze tudásukat a táncosok.

Továbbjutott a Kolorcity Kazincbarcika SC

Dátum: 2021. szept 20. 13:05

A MOL Magyar Kupa harmadik fordulójában a Szolnoki MÁV FC csapata ellen vívta ki a továbbjutást a Kolorcity Kazincbarcika SC csapata szeptember 18-án a Kolorcity Arénában.

Jövő héten is lesz iskolai oltási akció

Dátum: 2021. szept 19. 08:18

Jövő héten visszatérnek az oltóorvosok az iskolába, hogy beadják a második oltásokat a tanév elején beoltott diákoknak.

Fokozott óvatossággal közlekedjük szarvasbőgés idején is!

Dátum: 2021. szept 19. 08:00

A párzási időszak idején a sofőröknek érdemes jobban figyelniük, mert nem ritka, hogy hírtelen a jármű előtt az úton egy őz, vagy szarvas bukkan fel.

Újraindul a kazincbarcikai úszószakosztály!

Dátum: 2021. szept 18. 08:00

Az új személyi feltételeknek hála az úszószakosztály ez év szeptemberétől újra megkezdi a munkát. Bemutató edzésre szeptember 20-án kerül sor a Kazincbarcikai Fedett Uszodában.

Tűzifát csak megbízható, bevált helyről!

Dátum: 2021. szept 18. 08:00

A postaládájába dobott szórólapon szereplő telefonszámról rendelt tűzifát egy férfi Békéscsabán. Két Borsod megyei férfi szállította ki neki a tüzelőt, de kevesebbet kapott, mint amennyit kért és kifizetett.

KolorTV élőben

Programajánló

70 éves a mi városunk! - ovis gála

Don Bosco Sportközpont

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk