Kazincbarcika

Jó úton a cél felé

Dátum: 2021. nov 28. 11:13

A Kolorcity Kazincbarcika SC a 18. helyen zárta a tavalyi NB II-es bajnokságot, így a csapat négy szezont követően búcsúzni kényszerült a másodosztály küzdelmeitől. A Kazincbarcika a kiesést követően egyértelmű célként jelölte meg a mielőbbi visszajutást. Egy szinte teljesen megújult kerettel és új edzői stábbal vágtak neki a az NB III-ra való felkészülésnek.

Idén is legyen az ünnep még szebb!

Dátum: 2021. nov 28. 08:00

A Kazincbarcikai Egyesületek Fóruma és a Városszépítő Egyesület idén is meghirdeti a hagyományos városszépítő versenyét.

Idén is Mikulás-kocogás!

Dátum: 2021. nov 27. 18:27

Idén is Mikulás-kocogás! Fuss velünk december 6-án 17 órától, és támogasd egy mikulás-csomaggal a rászoruló családokat!

Sportágazati képzés indul az Irinyiben

Dátum: 2021. nov 27. 09:00

Sportágazati képzést indít 9. osztályosok számára a Kazincbarcikai Irinyi János Református oktatási központ. A képzés érettségi mellé sportedző-sportszervező, vagy fitness-wellness instruktor képesítést ad.

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2021. november 26.

Dátum: 2021. nov 26. 15:12

A koronavírus-járvány negyedik hullámában országos és helyi szinten is növekszik a fertőzöttek száma, így Kazincbarcika Város Önkormányzata újra megkezdi a lakosság rendszeres tájékoztatását. Az érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról adunk hírt és iránymutatást Önöknek minden pénteken a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István és dr. Makkai Orsolya alpolgármesterek hivatalos Facebook-oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános higiéniai szabályokat minden esetben tartsák be, amennyiben felsőlégúti megbetegedést tapasztalnak, telefonon hívják fel háziorvosukat! Személyesen orvosi utasítás nélkül a rendelőkben ne jelenjenek meg! Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

Adventtőj újévig programsorozat Kazincbarcikán

Dátum: 2021. nov 26. 15:00

Kazincbarcika Város Önkormányzatának támogatásával idén is számos program várja az érdeklődőket Kazincbarcikán adventtől egészen újévig.

Már elkészült az idei adventi koszorú

Dátum: 2021. nov 26. 14:06

Már elkészült az idei adventi koszorú a polgármesteri hivatal előtt, a megújult dísz téren, ahol Advent első vasárnapján, azaz november 28-án meg is gyújtanak egy gyertyát.

A szociális munka napját ünnepelték

Dátum: 2021. nov 25. 11:46

A koronavírus-járvány miatt idén nem került sor a hagyományos szociális munka napi ünnepségre, ezért a november 25-ei képviselő-testületi ülésen adta át Szitka Péter polgármester, dr. Makkai Orsolya és Klimon István alpolgármester Kazincbarcika Város Polgármesterének Elismerő Oklevele kitüntetést a szférában kimagasló teljesítményt nyújtó szakembereknek, valamint a Kazincbarcika Város Szociális Ellátásáért kitüntető díjat dr. Erdei Sándornak.

Pál-Kutas Levente kapta a „Kazincbarcika Város Jó tanulója – Jó sportolója” díjat

Dátum: 2021. nov 25. 11:40

A Kazincbarcika Város Önkormányzata által alapított „Kazincbarcika Város Jó tanulója – Jó sportolója” díjat Pál-Kutas Levente, a Szalézi Szent Ferenc Gimnázium 6. évfolyamos diákja kapta 2021-ben. A díjat a november 25-ei képviselő-testületi ülésen vette át Szitka Péter pogármestertől, dr. Makkai Orsolya és Klimon István alpolgármesterektől.

A véradókat ünnepelték Kazincbarcikán

Dátum: 2021. nov 24. 18:52

A Magyar Vöröskereszt Észak-Borsod Megyei Szervezete a többszörös véradókat jutalmazta oklevéllel és tárgyi ajándékkal november 24-én az Egressy Béni Művelődési Központban.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk