Kazincbarcika

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán – 2021. október 2.

Dátum: 2021. okt 02. 15:05

A koronavírus-járvány negyedik hullámában országos és helyi szinten is növekszik a fertőzöttek száma, így Kazincbarcika Város Önkormányzata újra megkezdi a lakosság rendszeres tájékoztatását. Az érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról adunk hírt és iránymutatást Önöknek minden pénteken a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István és dr. Makkai Orsolya alpolgármesterek hivatalos Facebook-oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános higiéniai szabályokat minden esetben tartsák be, amennyiben felsőlégúti megbetegedést tapasztalnak, telefonon hívják fel háziorvosukat! Személyesen orvosi utasítás nélkül a rendelőkben ne jelenjenek meg! Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

A korai fejlesztés és gondozás lehetőségei

Dátum: 2021. okt 02. 08:00

A megyei Pedagógiai Szakszolgálat Kazincbarcikai Tagintézménye és Sajószentpéteri Telephelye bemutatkozó sorozatának második részében a korai fejlesztés és gondozás lehetőségeiről olvashatnak.

Csepregi Évával ünnepeltük az Idősek Világnapját

Dátum: 2021. okt 01. 19:59

Csepregi Éva nagysikerű koncertjével kezdődött az idősek havi rendezvénysorozat Kazincbarcikán, a Don Bosco Sportcsarnokban október 1-jén. Az eseményen adták át Kazincbarcika Város Képviselő-testületének „Kazincbarcika Város Civil Életéért” kitüntető díját a Teljes Életért Egyesületnek.

90 év – kerek születésnapot ünnepelt Marika néni

Dátum: 2021. okt 01. 12:35

90. születésnapja alkalmából köszöntötte Szögedi Lászlónét, lánykori nevén Erős Máriát családja körében Klimon István Kazincbarcika alpolgármestere.

Hamarosan a postaládákban a Kolorhét legújabb lapszáma

Dátum: 2021. szept 30. 16:03

Új lapszámmal jelentkezünk, október 1-jén. Ezúttal is közérdekű témákat hoztunk Kedves Olvasóinknak! Megjelenő lapunkat a postaládákon kívül megtalálják a kolorline.hu oldalon.

Nézzünk körül a házunk táján!

Dátum: 2021. szept 30. 14:45

Kazincbarcikán a zöldterület-karbantartást, parképítési és -fenntartási feladatokat, a játszóterek üzemeltetését, a közterületek tisztántartását, az utcabútorok karbantartását, a forgalomtechnikai feladatokat, a szökőkutak üzemben tartását, a téli síktalanítást a Barcika Park Nonprofit Kft. végzi el. Fontos tudni, hogy ezen munkálatok kizárólag a közterületekre vonatkoznak, a magáningatlanokra és a hozzájuk tartozó területekre nem.

Folytatódik az elöregedett, veszélyes fák kivágása és a faültetés

Dátum: 2021. szept 29. 18:29

Az elkövetkezendő napokban újabb lakossági bejelentések alapján a Derkovits téren és a Mátyás király úton távolítják el a Barcika Park Nonprofit Kft. munkatársai a veszélyes, elöregedett fákat.

Érkeznek az adószámla-értesítők

Dátum: 2021. szept 29. 18:14

A napokban fejezte be a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) az adószámla-értesítők kiküldését ügyfélkapus ügyfeleinek. Október végéig pedig postán kapnak adószámla-kivonatot azok, akiknek nincs ügyfélkapu-hozzáférésük. Elektronikusan az adószámla-ügyintézés is kényelmesebb, ezért sosem késő ügyfélkaput nyitni.

Kutyatámadás – az állattartás felelőséggel jár

Dátum: 2021. szept 28. 18:01

Augusztusban egy halállal végződő kutyatámadásról szóló hír borzolta fel a kedélyeket az országban. Szentesen két megvadult eb tépett halálra egy 53 éves férfit, a gazdáik ellen büntetőeljárás indult gondatlanságból elkövetett emberölés miatt. Ez az eset ismételten rávilágított arra, hogy milyen fontos a felelős állattartás, hiszen ezek az állatok vélhetően a nem megfelelő ellátás, nevelés miatt váltak ilyen agresszívvá.

A Magyar Birkózó Szövetség centenáriumi díszoklevelét kapta Kazincbarcika

Dátum: 2021. szept 28. 17:58

A Magyar Birkózó Szövetség centenáriumi díszoklevelét vette át Szitka Péter polgármester, aki egyébként a KVSE birkózó szakosztályának egykori elnöke is volt. A Magyar Birkózó Szövetség elnökségi tagja, egyben a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Birkózó Szövetség elnöke Deák-Bárdos Mihály Kazincbarcika Város Önkormányzatának, valamint a szakosztály működésében kiemelkedő munkát végzőknek szintén megköszönte a sportág fenntartásáért és fejlesztéséért végzett áldozatos munkáját.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk