Kazincbarcika

Tájékoztató iskolai étkeztetés igénybevételéről

Dátum: 2021. máj 26. 14:04

Tisztelt Szülők! A 2021/2022-es tanévre a Kazincbarcikai Pollack Mihály Általános Iskolába és kazincbarcikai tagintézményeibe beiratkozó azon gyermekek részére, akik az iskolai étkeztetést igénybe kívánják venni, letölthető a menzaigénylési nyilatkozat.

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2021. május 25.

Dátum: 2021. máj 25. 19:52

Kazincbarcika Város Önkormányzata eddig is és ezután is fontosnak tartja a lakosság naprakész, hiteles informálását, ezért hetente két alkalommal, többnyire keddi és pénteki napokon a városban érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról, teendőkről adunk hírt, iránymutatást Önöknek a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István alpolgármester hivatalos Facebook-oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános védelmi szabályokat mindenhol tartsák be, vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

Villamossági karbantartó (műszerész) munkatársakat keresnek

Dátum: 2021. máj 25. 17:23

A Barcika Szolg Kft. energetikai Igazgatósága villamossági karbantartó (műszerész) munkatársakat keres a távhőszolgáltatáshoz kapcsolódó karbantartási, hibaelhárítási feladatok ellátására. Ezek a munkák a hőközpontokban, egyéb épületekben állnak elő, beleértve a vezérlőegységek, elektromos hajtású szabályzó szelepek és egyéb berendezések karbantartását, javítását is.

Tájékoztatás ügyfélszolgálati nyitvatartásról

Dátum: 2021. máj 25. 08:41

Tisztelt Ügyfeleink! Tekintettel a pandámiás helyzet enyhülésére, valamint az ügyfélszolgálaton dolgozó kollegáink beoltottsági állapotára, a Barcika Szolg Kft. ügyfélszolgálati irodája 2021. május 31-től (hétfő) ismételten elérhetővé válik a személyes ügyintézéshez az alábbi nyitvatartási időkben:

Greenplan Energy Kft. - Munkahelyteremtő beruházás

Dátum: 2021. máj 24. 13:17

Megkezdődött a Barcikai Ipari Parkban a Greenplan Energy Kft. munkahelyteremtő beruházása. A megújuló energiarendszerek telepítésével, az ehhez kapcsolódó tartószerkezetek gyártásával és kereskedelmével, valamint okosházak kivitelezésével foglalkozó Green Plan Energy Kft-nél a következő időszakban akár 60 új munkahely is létesülhet.

ALTEO Nyrt. – 1 milliárd forintos fejlesztés Kazincbarcikán

Dátum: 2021. máj 24. 13:11

Az ALTEO Energiaszolgáltató Nyrt. idén 1 milliárd forintos fejlesztés hajt végre a kazincbarcikai fűtőmű területén. A beruházás során egy új, különleges akkumulátoros energiatároló rendszert építenek ki, amely hatékonyabbá és olcsóbbá teheti a villamosenergiaellátást a városban.

Pünkösd: az egyik legnagyobb keresztény ünnep

Dátum: 2021. máj 23. 09:00

Pünkösd a húsvét után a legrégebbi keresztény ünnep, melynek elnevezése az Ószövetség koráig nyúlik vissza. A pünkösd a húsvétot követő ötvenedik nap, mozgó ünnep, neve a görög pentekosztész 'ötvenedik' szóból ered.

Hangoljon a biztonságra: mattot adunk az adathalászoknak

Dátum: 2021. máj 23. 09:00

Pár lépés és könnyen mattot adhatunk az internetes adathalászoknak. Ehhez adunk segítséget egy olyan filmmel, ahol az effektek a trükkök, az ismeretőnkben pedig feketén fehéren leírjuk, hogy milyen lépéseket kell megtenni, hogy a pénz a számlán maradjon. Az akciós vásárokra nem vállalunk garanciát, de az adathalászokra igen!

KREATÍV ALKOTÓPÁLYÁZAT A KOLORCITY ARÉNA FALFELÜLETEIRE TARTÓS ALKOTÁS TERVEZÉSÉRE 2021.

Dátum: 2021. máj 22. 09:00

SZÍNEZZÜK TOVÁBB KAZINCBARCIKÁT!

KREATÍV ALKOTÓPÁLYÁZAT KAZINCBARCIKAI LAKÓÉPÜLETRE TARTÓS ALKOTÁS TERVEZÉSÉRE 2021.

Dátum: 2021. máj 22. 09:00

SZÍNEZZÜK TOVÁBB KAZINCBARCIKÁT!

KolorTV élőben

Programajánló

Tojásra fel! Húsvéti kincskereső program a Völgy parkban

Kazincbarcika, Völgy park

Visszatekintő - Szatmáry-Király Ádám kiállítása

Mezey István Művészeti Központ

Magyar költészet napja — Mező Misi — Mesélő

Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk