Kazincbarcika

Kazincbarcika Város Önkormányzata arra buzdít: Maradj otthon! – 2020. április 27.

Dátum: 2020. ápr 27. 16:30

Helyzetjelentés: Kazincbarcika város illetékességi területén járványügyi megfigyelés alatt álló személyek száma: 56 fő. Járványügyi elkülönítés alatt álló személyek száma: 1 fő.

Hétvégi házba törtek be - elfogták a kazincbarcikai rablókat

Dátum: 2020. ápr 27. 14:09

A rendőrök rövid idő alatt elfogták azt a három támadót, akik kiraboltak egy férfit Kazincbarcikán.

További ellenőrzések várhatók

Dátum: 2020. ápr 27. 13:20

Harmadik hete, hogy ismét lezárták a kiemelt közterületeket Kazincbarcikán a hétvégén. A Kazincbarcikai Önkormányzati Rendészet vezetője, Vincze Csaba elmondta, folyamatosan csökkenek az intézkedések az ellenőrzések alkalmával.

Tájékoztató hulladékszállítási rendről

Dátum: 2020. ápr 27. 12:05

Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a hulladékszállítás rendje nem változik a május 1-jei ünnepnapon. A hulladékot változatlanul, a korábbi megszokott rend szerint szállítjuk el.

Karanténban sem áll meg az élet

Dátum: 2020. ápr 27. 10:44

A koronavírus-járvány megelőzése érdekében nem győzzük hangsúlyozni, hogy kerülni kell a fizikai kontaktust és amennyiben tehetjük, maradjunk otthon. Vannak, akik külföldről hazatérve kényszerülnek két hét karantén alá, vannak, akik önként vállalják mindezt, hogy védjék magukat, a családjukat és minden városlakót.

Betegségtől gyógyul a világ!

Dátum: 2020. ápr 26. 11:34

Első hallásra úgy tűnik kissé ellentmondó a megfogalmazás, azonban, ha a tartami összefüggéseket és következményeket vizsgáljuk igenis helytálló, de legalábbis elgondolkodtató a megállapítás.

Kazincbarcika Város Önkormányzata arra buzdít: Maradj otthon! – 2020. április 24.

Dátum: 2020. ápr 24. 16:40

Helyzetjelentés: Kazincbarcika város illetékességi területén járványügyi megfigyelés alatt álló személyek száma: 66 fő. Járványügyi elkülönítés alatt álló személyek száma: 2 fő.

Jó játék az „Ökomóka”!

Dátum: 2020. ápr 24. 14:04

Kedves gyerekek, ugye szerettek játszani? Hát akkor játékra fel! A Gyermekek Háza- Kézművesház munkatársai megint valami fantasztikus dolgot találtak ki nektek a szabadidő hasznos és kreatív eltöltésére.

Kazincbarcika Város Közbiztonságáért díj – Személyesen mutatott példát

Dátum: 2020. ápr 24. 08:43

Kazincbarcika Város Képviselő-testülete Kazincbarcika Város Közbiztonságáért kitüntető díjat adományoz évente egyszer azoknak a kazincbarcikai személyeknek vagy közösségeknek, akik a város közrendje, közbiztonsága fenntartásának, jobbításának érdekében kiemelkedő színvonalú munkát végeznek, vagy rendkívüli helyzetekben kimagasló teljesítményt nyújtva eredményesen állnak helyt. Idén a szakmai kuratórium javaslata alapján a képviselő-testület a posztumusz díjat Tündik Csaba r. alezredesnek, a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság néhai bűnügyi osztályvezetőjének ítélte oda.

Érettségi – Szigorított szabályok mellett készülnek Kazincbarcikán

Dátum: 2020. ápr 23. 18:17

A kormány döntése alapján május 4-étől egészen két héten keresztül tartják a középiskolák az írásbeli érettségiket. Ennek értelmében szigorított szabályok alapján készülnek a kazincbarcikai középiskolák az írásbelik megtartására. Az érettségi idén csak annak kötelező, akiknek ez a továbbtanuláshoz szükséges.

KolorTV élőben

Programajánló

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

KolorPlatz-avató

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk