Hírek

Gőzerővel készülnek a bajnoki szezonra

Dátum: 2021. júl 14. 08:00

Már javában tart a Kolorcity Kazincbarcika SC NBIII-as labdarúgócsapatának felkészülése. Mint ismeretes Varga Attila személyében új vezetőedzővel vág neki a csapat a bajnokságnak.

A Kolorfesztivál Light 2021 programjai már megtalálhatók a KolorAppon

Dátum: 2021. júl 13. 17:00

Táncos szakmai programok, gyerekrendezvények, gasztronómiai különlegességek, templomi koncertek, könnyűzenei-és sportprogramok is várják a kazincbarcikaiakat az idei Kolorfesztivál Light-on.

Kolorfutás Night - Ne maradj le róla!

Dátum: 2021. júl 13. 08:00

Folyamatosan lehet nevezni az augusztus 21-ei Kolorfutásra. A Kolorfutás Night programon a verseny fennállása óta most előszőr, a résztvevők éjszaka futhatnak versenyszerűen Kazincbarcika utcáin. A sportesemény szervezői a futás útvonalát különleges látványelemekkel, performanszokkal színesítik.

Folyamatosan lehet regisztrálni az oltásra

Dátum: 2021. júl 12. 14:35

Hamarosan eléri a beoltottak száma az 5,6 millió főt. Továbbra is folyamatosan lehet regisztrálni a www.vakcinainfo.gov.hu honlapon, az érvényes regisztrációval rendelkezők pedig interneten is foglalhatnak időpontot az oltásra a www.eeszt.gov.hu honlapon.

Minden este vízijáték-show

Dátum: 2021. júl 12. 08:00

Megújult a népszerű Vízijáték show. Az öt új zenével bővült vízijátékot minden este 19.30-tól 21.30-ig fél óránként, pénteken és szombaton pedig 22.00 órakor a teljes, 10 számból álló repertoárt csodálhatják meg az érdeklődők.

Sikerek a Kazincbarcikai Városi Sportegyesület Ritmikus Gimnasztika Szakosztályánál

Dátum: 2021. júl 11. 08:00

A Kazincbarcikai Városi Sportegyesület Ritmikus Gimnasztika Szakosztály Törökbálinton járt a Ritmikus Gimnasztika BSEV Országos Bajnokságon.

Semmelweis-nap – polgármesteri elismerés és kitüntető díj

Dátum: 2021. júl 10. 18:05

Semmelweis-nap alkalmából július 10-én délelőtt a Kazincbarcikai Kórház udvarán családi nap keretén belül köszöntötték az egészségügyi intézmény dolgozóit. A jeles napon Szitka Péter Kazincbarcika polgármestere Káli Tamásnénak polgármesteri elismerő oklevelet, valamint Tátrainé Csopják Évának Kazincbarcika Város Egészségügyéért kitüntető díjat adományozott.

Véget ért az első Médiatábor

Dátum: 2021. júl 10. 08:00

Remek hangulatban telt az első alkalommal megszervezett Médiatábor. A napközis jellegű foglalkozásokon a gyerekek megismerktek az újságírás, a műsorvezetés, a kamerahasználat, a fotózás, és a riporterkedés világával.

Szalézi Rendházat avattak Kazincbarcikán

Dátum: 2021. júl 09. 14:18

Több éves álma valósult meg a Don Bosco Szalézi Társaságnak, ugyanis három éven át tartó felújításnak köszönhetően Szalézi Rendházat avattak Kazincbarcikán június 8-án csütörtökön. Az avató után bokréta ünnepséget is rendeztek a Tedd Képessé Mintaprogram részeként a Don Bosco Szakképző Iskola mellett épülő műhelycsarnoknál.

Támogatás Kazincbarcikának

Dátum: 2021. júl 09. 12:30

Több mint 800 millió forintos, fejlesztési célokra felhasználható állami támogatásban részesül Kazincbarcika, jelentette be Demeter Zoltán országgyűlési képviselő július 8-án.

KolorTV élőben

Programajánló

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Fitt Barcika május

Kazincbarcika

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk