Hírek

Idősek hónapja alkalmából tartott nagysikerű koncertet Zorán

Dátum: 2021. okt 13. 11:16

Az idősek hónapjának alkalmából lépett színpadra Zorán az Egressy Béni Művelődési Központ színháztermében. Az október 12-ei koncerten telt ház fogadta a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas előadóművészt.

Lakossági tájékoztató rágcsálóirtásról

Dátum: 2021. okt 13. 06:51

Kazincbarcika Város Önkormányzata tájékoztatja a tisztelt lakosságot, hogy 2021. október 13-tól a város közterületein rágcsálóirtás történik.

Újabb győzelemmel zártak a kék-sárgák

Dátum: 2021. okt 12. 11:02

Október 10-én, vasárnap az NB III Keleti csoportjának tizenegyedik fordulójában a Kolorcity Kazincbarcika SC hazai pályán fogadta a Jászberényi FC együttesét.

Tiszta, virágos mozgalom – idén is díjazták a legjobbakat

Dátum: 2021. okt 12. 10:58

Az Önkéntesek Hetének utolsó napján tartották a „Tiszta, virágos mozgalom” díjátadó ünnepségét. Az eseményen Kazincbarcika Város Önkormányzata és a Városszépítő Egyesület a virágos erkélyek, társasházak, közintézmények és vállalkozások mellett díjazták a gyerekpályázatok legjobbjait is.

Felhívás a súlyos mozgáskorlátozottakhoz!

Dátum: 2021. okt 11. 13:30

A Kazincbarcikai Mozgáskorlátozottak Egyesülete tájékoztatni szeretné a Tisztelt érdeklődőt, hogy újra indul a „Korlátok nélkül-mozgáskorlátozott emberek infokommunikációs akadálymentesítése 2021” program, mely a Mozgáskorlátozottak Egyesületinek Országos Szövetségének infokommunikációs programja. Ez a mozgáskorlátozott emberek számára távszolgáltatás és sorstársi tanácsadás nyújtása országszerte.

Őszi kézműves foglalkozás az Időskorúak Gondozóházában

Dátum: 2021. okt 11. 11:24

A Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ az Idősek Világnapja alkalmából szervezett programsorozatot, melynek keretén belül október 7-én az Idővár Nyugdíjas Kulturális Klub tagjai tartottak kézműves foglalkozást az ellátottaknak.

Őszi formák a tökös családi játszóházban

Dátum: 2021. okt 10. 16:49

Tökfaragásra, őszi dekoráció és ajtódísz készítésre is volt lehetőség az ide Tökös családi játszóházban. A Szüreti Vigalom második napján október 10-én kicsik és nagyok együtt alkottak a Gyermekek Háza- Kézművesház foglalkozásain.

Kazincbarcikaiak az NN Ultrabalatonon

Dátum: 2021. okt 10. 08:20

Idén október 1-je és 3-a között rendezték meg XV. NN Ultrabalatont balatonfüredi versenyközponttal. Kazincbarcikáról több csapat érkezett, hogy körbe fussa az ország legnagyobb tavát.

Kicsit ködös, kicsit csúszós – Balesetmegelőzés ősszel

Dátum: 2021. okt 10. 08:00

Az ősz beköszöntével ténylegesen megváltozott az időjárás, ami minden évben kihívás elé állítja a közlekedőket. Az esős, párás, ködös időben az út- és látási viszonyok kedvezőtlenné válnak, helyenként csúszós, falevelekkel borított útszakaszok is előfordulhatnak. Ebben az időszakban fokozott óvatossággal kell közlekedni, alkalmazkodva a megváltozott időjárási és útviszonyokhoz, ezáltal megelőzve a baleseteket.

Önismereti csoport indul serdülőknek

Dátum: 2021. okt 10. 08:00

A B.-A.-Z. Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Kazincbarcikai Tagintézménye november 4-étől önismereti csoportot indít 14-18 éves fiatalok részére.

KolorTV élőben

Programajánló

Értékeink nyomában - kiállítás

Mezey István Művészeti Központ

Kolorfutás 2024

Születésfa-avató ünnepség

Völgy park

Idősek világnapja Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk