Hírek

A Városszépítő Egyesület idén is meghirdeti a Tiszta, virágos versenyt

Dátum: 2021. máj 29. 09:00

A Városszépítő Egyesület 2021-ben is meghirdeti a Tiszta, virágos versenyt a következő kategóriákban:

Hamarosan elkészül a Jubileumi híd felújítása

Dátum: 2021. máj 29. 08:00

Idén tavasszal elkezdődött a Jubileumi híd karbantartása, ám a munkálatok egy ideje megálltak, emiatt számos lakossági visszajelzés érkezett az önkormányzat irányába, valamint a KolorAPP városüzemeltetési applikáción keresztül is érkeztek bejelentések.

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2021. május 28.

Dátum: 2021. máj 28. 19:12

Kazincbarcika Város Önkormányzata eddig is és ezután is fontosnak tartja a lakosság naprakész, hiteles informálását, ezért júniustól hetente egy alkalommal, többnyire kedden a városban érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról, teendőkről adunk hírt, iránymutatást Önöknek a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István alpolgármester hivatalos Facebook-oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános védelmi szabályokat mindenhol tartsák be, vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

Tájékoztató parkolási lehetőség szüneteltetéséről

Dátum: 2021. máj 28. 12:22

Tisztelt Városlakók! Aszfaltozási és előkészítő munkálatok végzése miatt 2021. május 31-én 17.30-tól az Egressy út 11-19. közötti útszakaszon a parkolási lehetőség ideiglenesen szünetel.

Lakossági tájékoztató áramszünetről

Dátum: 2021. máj 28. 08:25

Tájékoztatom a Tisztelt lakosságot, hogy az ÉMÁSZ Hálózati Kft. mindent elkövet annak érdekében, hogy hozzájáruljon a koronavírus terjedésének megelőzésére tett országos lépésekhez és felkészüljön a járványhelyzet kezelésére. A társaság célja, hogy ügyfelei, munkatársai partnerei és hozzátartozóik egészségét megóvja, ugyanakkor szolgáltatásainak biztonságát garantálja a kihirdetett veszélyhelyzet idején is.

Lakossági tájékoztató hulladékszállítás akadályoztatásával kapcsolatosan

Dátum: 2021. máj 28. 08:00

A BMH Nonprofit Kft. a közszolgáltatási szerződés alapján az egyedileg is jelentős értéket képviselő szállítójárművek kapcsán, – a gépjárművek állagának megóvása miatt – nem vállalja azon településrészekre a behajtást és onnan a hulladék begyűjtését, melyek a növényzet elburjánzása miatt anyagi kárt – például karcolást vagy gallyfelverődést – okozhatnak a gépjárművekben.

Tájékoztatás oltási regisztrációs és időpontfoglalási lehetőségről

Dátum: 2021. máj 27. 09:34

Tisztelt Városlakók! Kazincbarcika Város Önkormányzata a továbbiakban is fontosnak tartja, hogy minél többen éljenek az oltás adta védelem lehetőségével.

Június 1-jén elindulnak Kazincbarcikán a szökőkutak és a vízijáték-show

Dátum: 2021. máj 27. 09:22

Június 1-jén ismét elindul Kazincbarcikán a megújult Fő téren a vízijáték-show, amely egészen nyár végéig várja az érdeklődőket. Ezzel egy időben a város összes szökőkútja is működni kezd. A vízijátékot minden este klasszikus és kortárs zenékre 19.30-tól fél óránként egészen 21.30-ig több mint 15 percen keresztül tekinthetik meg a városlakók és az idelátogatók.

Eltűnt, de a rendőrök időben megtalálták

Dátum: 2021. máj 26. 14:39

A kazincbarcikai járőrök egy eltévedt nőt kutattak fel, és vittek vissza hozzátartozójához.

Áldozópappá szentelték Kővári Lászlót

Dátum: 2021. máj 26. 14:33

Áldozópappá szentelte dr. Ternyák Csaba egri érsek május 24-én, pünkösdhétfőn Kővári László Károly szalézi diakónust a kazincbarcikai Szent Család templomban.

KolorTV élőben

Programajánló

70 éves a mi városunk! - ovis gála

Don Bosco Sportközpont

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk