Hírek

A KolorTV új műsora – B4-ek Híradó

Dátum: 2021. máj 14. 13:22

Újra jelentkezik május 14-én a KolorTV, az Ózdi Városi Televízió, a Tisza TV, valamint az Encsi Televízó B4-ek Híradóval este 18.00 órától, amely 4 Borsod megyei település: Kazincbarcika, Ózd , Tiszaújváros és Encs aktuális híreit foglalja össze.

Kimagasló szolgálat, méltó elismerés

Dátum: 2021. máj 13. 13:08

Kimagasló színvonalú szakmai munkájuk elismerésként dicséretet és jutalmat kapott négy borsodi rendőr, köztük a Kazincbarcikai Rendőrkapitányságról Jaskó Judit r. főhadnagy, aki a Dohányzás-Alkohol-Drog-Aids (D.A.D.A.) iskolai program oktatásában nyújtott kimagasló teljesítményéért az „ÉV D.A.D.A. RENDŐRE” díjban és jutalomban részesült.

Tájékoztatás gázszolgáltatás szüneteléséről

Dátum: 2021. máj 13. 12:58

Kazincbarcika Város Önkormányzata ezúton tájékoztatja az érintetteket, hogy 2021. május 18-tól várhatóan 2021. június 8-ig a Lini István téren folyó rekonstrukciós munkák részeként a közművezetékek átépítése és felújítása során a gázszolgáltatás az Irinyi Tornacsarnokban, valamint a Kodály Zoltán Alapfokú Művészeti Iskola épületében szünetel.

Újra nyitva vannak a középiskolák

Dátum: 2021. máj 13. 10:52

Május 10-én, hétfőn kezdődött el az oktatás a középiskolákban. A jelenléti oktatás során a járvány terjedésének megakadályozása érdekében a diákoknak és a tanároknak is számos protokollt szükséges betartaniuk.

Zökkenőmentes a napi gondozási, nevelő, oktató munka az óvodákban és bölcsődékben

Dátum: 2021. máj 13. 10:51

Továbbra sincs az I. és II. Számú Bölcsődékben és a Kazincbarcikai Összevont Óvodákban koronavírussal érintett pedagógus vagy gyermek. Az óvodák látogatottsága hozzávetőlegesen 80 százalékos, a kazincbarcikai bölcsődék kihasználtsága pedig 65 százalékos.

Szereplőket keresnek Kazincbarcikán készülő rövidfilmhez

Dátum: 2021. máj 12. 12:14

„Boldogság és én” címmel független rövidfilm készül Cserháti Zsuzsa énekesnőről Kazincbarcikán és Ózdon!

Segítség a tervezethez

Dátum: 2021. máj 12. 09:11

Az szja-bevallási tervezetet mindenképpen érdemes átnézni, szükség esetén módosítani. A jóvá nem hagyott tervezet – az egyéni vállalkozók, a mezőgazdasági őstermelők és az áfafizetésre kötelezettek tervezetének kivételével – május 20-án automatikusan bevallássá válik.

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2021. május 11.

Dátum: 2021. máj 11. 18:37

Kazincbarcika Város Önkormányzata eddig is és ezután is fontosnak tartja a lakosság naprakész, hiteles informálását, ezért hetente két alkalommal, többnyire keddi és pénteki napokon a városban érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról, teendőkről adunk hírt, iránymutatást Önöknek a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István alpolgármester hivatalos Facebook-oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános védelmi szabályokat mindenhol tartsák be, vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

KEZDETÉT VESZI A LÁZBÉRCI AKTÍV TEMATIKUS TURISZTIKAI TERMÉKCSOMAGOK KIALAKÍTÁSA

Dátum: 2021. máj 11. 17:54

A TOP-1.2.1-16-BO1-2017-00022 azonosító számú, „Lázbérci aktív tematikus turisztikai termékcsomagok” című projekt célkitűzése a Lázbérci Tájvédelmi Körzethez kapcsolódóan egy olyan Natúrpark kialakítása, amely magában foglalja természeti és kulturális értékek interaktív bemutatását, valamint a turisztikai infrastruktúra és helyi termékek fejlesztését, marketingjét.

Lakossági tájékoztató KSH önkéntes adatszolgáltatásokról

Dátum: 2021. máj 11. 08:43

Tájékoztatjuk városunk lakosságát, hogy a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) Kazincbarcika településen a hivatal elnöke által 2021-re engedélyezett, önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételeket hajt végre, a korábbi évek gyakorlata szerint.

KolorTV élőben

Programajánló

Babakiállítás

Mezey István Művészeti Központ

Szárazon megúszós Vízikomplexum-bejárás

Vízi komplexum

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk