Hírek

Várják a szépkorúakat az idősek klubjába

Dátum: 2021. jún 18. 13:45

A Csokonai úti bölcsőde épületébe költözött I. Számú Idősek Klubjában a felújított klubhelyiségek mellett a sószobát is igénybe vehetik a szépkorúak.

Leander dark – Sötétség a 26-oson

Dátum: 2021. jún 17. 12:42

A sofőr nem tudta volna megmondani, hogy mennyivel hajtott kistehergépkocsijával, mivel nem volt kilométerórája, sem műszerfala, sem lámpája, sem irányjelzője, sem…

Diákmunka nyáron

Dátum: 2021. jún 17. 09:34

A nyári munkát vállaló diákok a közteherviselés szempontjából felnőttnek számítanak. Bejelentésükre, adózásukra – a diákszövetkezeten keresztül vállalt munka kivételével – ugyanolyan szabályok vonatkoznak, mint más munkavállalók esetében.

Lakossági tájékoztató a MÁV vegyszeres gyomirtásáról

Dátum: 2021. jún 17. 09:05

Tájékoztatom városunk lakosságát, hogy a MÁV Zrt. Területi Igazgatósága Kazincbarcika területének vegyszeres gyomirtását megkezdi, amely az alábbiak szerint történik:

Hogy meglepetések a nyaralás alatt érjék, és ne otthonába hazatérve!

Dátum: 2021. jún 16. 11:30

Az Európai Bűnmegelőzési Hálózat (EUCPN) immár harmadik éve szervezi meg az „Európai Vagyonvédelmi Napot”, idén 2021. június 16-án. A tagállamokon átívelő kezdeményezés célja, hogy a nyaralások megkezdése előtt felhívja a figyelmet az otthonbiztonságra, a lakásbetörések megelőzésére, a különféle vagyonvédelmi eszközök, praktikák alkalmazásának fontosságára.

Tánckihívás Kazincbarcikán

Dátum: 2021. jún 16. 10:31

Kazincbarcikán is hódít a 2020-as év legjobb és legismertebb tánc kihívása a dél-afrikai DJ Master KG és Nomcedo Jerusalema című dala. Baráti társaságok, munkahelyi közösségek, iskolák, kicsik és nagyok ezrei tanulták már meg a lépéseket, és töltötték fel a videót a közösségi oldalakra.

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán – 2021. június 15.

Dátum: 2021. jún 15. 21:21

Mai nappal lezárul Kazincbarcika Város Önkormányzatának rendszeres járványügyi tájékoztatója. Köszönjük a koronavírus-járvány elleni védekezésben résztvevők munkáját és a város lakosságának türelmét, fegyelmezettségét!

Megszületett a kreatív alkotópályázatok végeredménye

Dátum: 2021. jún 15. 14:37

Megszületett a Barcika Art Kft. által kiírt kreatív alkotói pályázatok végeredménye. A pályázóktól a KolorCity Aréna falfelületeire és a Kazincbarcika, Mátyás király út 1-7. számú lakóépület homlokzatára várták a szervezők az egyedi tervezésű, kreatív, többféle technikával készült installációk terveit.

Elkezdődik a 26-os számú főút Sajószentpétert és Berentét elkerülő szakaszának kivitelezése

Dátum: 2021. jún 15. 11:25

A 2019. március 6-ai kormánydöntés értelmében a Parlament elfogadta a borsod megyei útfejlesztések módosítását, így valósulhat meg a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. szakmai programján belül a sok éve várt, folyamatosan elhúzódó 26-os számú főút, egyelőre 11 km-es és mindössze kétsávos Sajószentpéter – Berente elkerülő szakaszának építése.

Lezárt ügyek – Lefoglalt jegygyűrű után jöhetett a lagzi

Dátum: 2021. jún 14. 15:49

A rendőrség befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyben egy felsőtelekesi férfi ellopott egy jegygyűrűt. A rendőrség megtalálta az ékszert, így a jegyespár megtarthatta az esküvőt.

KolorTV élőben

Programajánló

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Játszóeszköz-avatók Kazincbarcikán

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

Közösségi nap a Herbolyai-tavon

Kazincbarcika, Herbolyai II-es tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk