Japszi
Dátum: 2017. jún 29. 18:16
Sokan vannak, akik egy adott területen kiemelkedő képességekkel rendelkeznek, de olyannal, mint Szilágyi Gábor 12.E osztályos tanuló, aki a „kitűnők között is kitűnő”, a pedagóguspályám két évtizede alatt még nem találkoztam.
Egy recept, egy sztori - Fóris Csaba
Dátum: 2017. jún 26. 14:30
Egy recept, egy sztori - Fóris Csaba a Rafael Virág tulajdonosa
Egy recept, egy sztori - Kolláth Zoltánné
Dátum: 2017. jún 08. 14:27
Egy recept, egy sztori - Kolláth Zoltánné, a hajléktalan ellátás szakmai vezetője
Precízió és luxus
Dátum: 2017. jún 06. 10:26
A Svájci-Magyar Együttműködési program SH1/1 kódszámú „Kazincbarcika és vonzáskörzete munkahelyteremtő fejlesztése” projekt zárórendezvényének sajókazai állomásán a felújított Radvánszky-kastélyban nyílt órakiállítás, „Precízió és luxus” címmel.
A Kazincbarcika Város Közneveléséért” kitüntető díjat idén Horváthné Geleta Mária kapta
Dátum: 2017. jún 02. 20:44
A „Kazincbarcika Város Közneveléséért” kitüntető díjat idén Horváthné Geleta Mária kapta.
Húsz év a világot jelentő deszkákon
Dátum: 2017. ápr 30. 07:00
Janza Kata napjaink egyik legkedveltebb, legfoglalkoztatottabb musicalszínésze. A közönség nem csupán tehetsége, hanem közvetlensége miatt is imádja. A művésznő az év elején látogatott el városunkba, melyet azonnal a szívébe zárt. Ittjártakor faggattuk a siker felé vezető útról, a színészi pálya szépségeiről és a magánélettel való összeegyeztethetőségéről.
Mozart bohém világa
Dátum: 2017. ápr 24. 09:47
Rákász Gergely 15 évesen, az ország legfiatalabb koncertorgonistájaként adta első hangversenyét és azóta világszerte ismerik a nevét.
Egy recept, egy sztori - Heidrich Zsolt
Dátum: 2017. ápr 22. 13:16
Egy recept, egy sztori Heidrich Zsolt művelődésszervezővel.
„REGGELIZZ ÚGY, MINT EGY KIRÁLY!”
Dátum: 2017. ápr 11. 14:38
Sokunk számára természetes az, hogy üres gyomorral vágunk neki a napnak. Pedig a mondás is úgy tartja: „Reggelizz úgy, mint egy király!”
Egy recept, egy sztori - Pátrovics Attila
Dátum: 2017. ápr 10. 14:33
Hétről hétre egy recept és egy sztori. Vendégünk Pátrovics Attila szállodavezető.