Kazincbarcika

Tour de Hongrie – Kazincbarcika-Kazincbarcika a 4. szakasz

Dátum: 2022. febr 25. 19:20

Péntek este az M4Sport műsorában mutatták be az idei Magyar Kerékpáros Körverseny útvonalát. A 43. Tour de Hongrie nemzetközi mezőnye május 11-én Csákvárról rajtol és öt nap alatt 905 kilométert tesz meg a végső befutóig, a Kékestetőig. Kazincbarcika immár negyedik alkalommal lesz az egyik házigazdája a megmérettetésnek. Idén május 14-én Kazincbarcikáról startol a verseny és a 177 km-es 4. szakasz célállomása is városunk lesz.

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2022. február 25.

Dátum: 2022. febr 25. 12:14

A koronavírus-járvány ötödik hullámában országos és helyi szinten is stagnál vagy csökken a fertőzöttek száma, a kormány várhatóan nem hoz további járványügyi intézkedéseket. Kazincbarcika Város Önkormányzata fontosnak tartja, hogy az esetszámokról és a helyi gondozási, nevelési és oktatási intézmények COVID-érintettségéről tájékoztassa a lakosságot. Ezekről és az esetleges rendkívüli intézkedésekről, információkról továbbra is hírt adunk Önöknek minden pénteken a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István és dr. Makkai Orsolya alpolgármesterek hivatalos Facebook-oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános higiéniai szabályokat minden esetben tartsák be, amennyiben felsőlégúti megbetegedést tapasztalnak, telefonon hívják fel háziorvosukat! Személyesen orvosi utasítás nélkül a rendelőkben ne jelenjenek meg! Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

Tavaszi és húsvéti dekoráció verseny

Dátum: 2022. febr 24. 13:07

A 25 éves Kazincbarcikai Egyesületek Fóruma jubileuma alkalomból meghirdeti „Tavasz van, gyönyörű” címmel tavaszi és húsvéti dekoráció versenyét.

Folytatódik az elöregedett, veszélyes fák kivágása és a faültetés

Dátum: 2022. febr 24. 08:00

Az elkövetkezendő napokban a Mátyás király úton nyolc darab veszélyes, elöregedett fát távolítanak el a Barcika Park Nonprofit Kft. munkatársai. Az érintett területen tavaly öt facsemetét ültettek ki, a most kivágott fák pótlásáról további tíz-tizenegy facsemetével gondoskodnak majd a szakemberek a lakók és Riespler Pál, a körzet önkormányzati képviselője közreműködésével.

Menetrendi változások március 5-től

Dátum: 2022. febr 23. 12:19

2022. március 5-étől az alábbi menetrendi változások lépnek életbe:

Kolorcity Kazincbarcika SC – Két hazai mérkőzés

Dátum: 2022. febr 23. 11:49

A következő négy napban két hazai mérkőzésen is szerepel a Kolorcity Kazincbarcika SC NBIII-as labdarúgócsapata. Pénteken a bajnokságban a Tállya csapata, március 1-jén, kedden pedig a MOL Magyar Kupa negyeddöntőjében a Paksi FC együttese vendégeskedik a Kolorcity Arénában.

Még három hétig akár SMS-ben is kérhető a postázás

Dátum: 2022. febr 22. 13:45

Akinek még nincs KAÜ-azonosítója (ügyfélkapu, elektronikus személyi igazolvány telefonos azonosítás, arcképes azonosítás), és nem is szeretne ezzel a lehetőséggel élni, az az idén is kérheti a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól (NAV) szja-bevallási tervezetének postázását. Ehhez nem kell mást tennie, mint az adóazonosító jelét és a születési dátumát tartalmazó kérelmet SMS-ben vagy egyéb módon eljuttatni a NAV-hoz március 16-áig.

Szabadtéri tüzek megelőzése

Dátum: 2022. febr 21. 11:20

Minden évben, tavasszal nagy számban keletkeznek nagy kiterjedésű szabadtéri tüzek. A szárazfű tűzesetek elsősorban emberi mulasztás és figyelmetlenség következtében keletkeznek. A megye tűzoltói ebben az időszakban nagy számban vonulnak ilyen esetekhez. A Kazincbarcikai Hivatásos Tűzoltó parancsnokság állományát ebben az évben már 112 alkalommal riasztottak szabadtéri tüzekhez.

Ma még lehet jelentkezni a középiskolákba

Dátum: 2022. febr 21. 08:31

Meghosszabbított határidővel lehet jelentkezni a középiskolákba - tudatta az Oktatási Hivatal (OH), miután három nappal, február 21-ig meghosszabbította a középfokú felvételi jelentkezések benyújtásának határidejét.

Ma éjfélig lehet hitelesíteni a felsőoktatási jelentkezéseket

Dátum: 2022. febr 21. 08:25

Meghosszabbítják egy nappal, február 21-ig a felsőoktatási felvételi jelentkezések hitelesítési határidejét - közölte az Oktatási Hivatal (OH) szombaton a honlapján.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk