Kazincbarcika

Az egyszerűsített foglalkoztatás online is bejelenthető

Dátum: 2022. jan 17. 13:40

Új szolgáltatással bővült az Online Nyomtatványkitöltő Alkalmazás (ONYA), mostantól az egyszerűsített foglalkoztatás (EFO bejelentés) is rögzíthető az oldalon.

A Magyar Vöröskereszt nevével élnek vissza a csalók

Dátum: 2022. jan 17. 12:19

Csalók próbálnak SMS-ben pénzt kérni a Magyar Vöröskereszt nevére hivatkozva - közölte a vöröskereszt.

KEZDETÉT VESZI A DEÁK FERENC TECHNIKUM ÉS SZAKKÉPZŐ ISKOLA ÉPÜLETÉNEK KOMPLEX ENERGETIKAI FELÚJÍTÁSA

Dátum: 2022. jan 17. 00:00

A TOP-3.2.1-16-BO1-2018-00107 azonosító számú, „Deák Ferenc Szakképző Iskola és Művészeti Szakgimnázium épületének komplex energetikai korszerűsítése” című projekt célkitűzése a Kazincbarcika, Herbolyai út 9. szám alatti iskolaépület működőképességének és fenntarthatóságának biztosítása, a hatékonyabb energiafelhasználásból és energia-takarékosabb működésből eredő fenntarthatósággal az üzemeltetés költségeinek a racionalizálása.

KBSC felkészülés

Dátum: 2022. jan 16. 09:00

Megkezdte a tavaszi bajnoki idényre a felkészülést a Kolorcity Kazincbarcika SC felnőtt NB III-as labdarúgócsapata. A kék sárgák az őszi szezont a tabella élén zárták, négy pont az előnyük a második helyen álló BKV Előre együtteséhez képest.

Február 15-ig lehet jelentkezni a szeptemberben induló felsőoktatási képzésekre

Dátum: 2022. jan 16. 08:00

A felvételizők az E-felvételi rendszerben jelentkezhetnek alap- és mesterképzésekre, valamint felsőoktatási szakképzésekre, és legfeljebb hat helyet (hármat díjmentesen) jelölhetnek meg 2022. február 15-ig.

„Illúziókban” – Vincze Andrea Victoria kiállítása

Dátum: 2022. jan 15. 09:00

„Illúziókban” címmel nyílt tárlat a Mezey István Művelődési Központ emeleti kiállítótermében. A január 13-án nyílt kiállításon Vincze Andrea Victoria festményeit tekintheti meg a művészetkedvelő közönség.

Intenzív havazás várható, figyelmesen az utakon!

Dátum: 2022. jan 15. 08:00

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint szombaton elsősorban a Tiszántúlon várható változó intenzitású havazás, majd vasárnap reggelre fokozatosan északkelet felé távozik a csapadékzóna. A Tiszántúlon többfelé 5 cm-t meghaladó hóréteg is kialakulhat, de lokálisan akár 10 cm körüli mennyiség sem kizárt.

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2022. január 14.

Dátum: 2022. jan 14. 14:34

A koronavírus-járvány negyedik hullámában országos és helyi szinten is növekszik a fertőzöttek száma, így Kazincbarcika Város Önkormányzata továbbra is folyamatosan tájékoztatja a lakosságot. Az érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról adunk hírt és iránymutatást Önöknek minden pénteken a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István és dr. Makkai Orsolya alpolgármesterek hivatalos Facebook-oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános higiéniai szabályokat minden esetben tartsák be, amennyiben felsőlégúti megbetegedést tapasztalnak, telefonon hívják fel háziorvosukat! Személyesen orvosi utasítás nélkül a rendelőkben ne jelenjenek meg! Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

Boldog születésnapot Béla bácsi!

Dátum: 2022. jan 14. 11:04

Fürjes Bélát családja körében kilencvenedik születésnapja alkalmából köszöntötte Klimon István Kazincbarcika alpolgármestere január 14-én.

A félévzárásra készülnek az általános iskolákban

Dátum: 2022. jan 13. 12:25

A téli szünetet követően zökkenőmentesen indult el az oktatás a Kazincbarcikai Pollack Mihály Általános Iskolában és tagintézményeiben. Az iskolákban a továbbiakban is érvényben vannak a járványügyi protokollok.

KolorTV élőben

Programajánló

Vidám gyermeknapok az Egressy Béni Városi Könyvtárban

Egressy Béni Városi Könyvtár

Made in Hungária

Don Bosco Sportközpont

KolorPlatz-avató

Gyermeknap Kazincbarcikán

Kazincbarcika, Fő tér

Pedagógusnap Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk