Kazincbarcika

Csakis indokkal kürtöljön a forgalomban!

Dátum: 2022. febr 06. 08:00

Az autók hangjelző berendezésének szabályairól ad tájékoztatást a rendőrség.

Féllámpás – működésképtelen lámpája buktatta le az ittas sofőrt

Dátum: 2022. febr 05. 08:00

Nem világított az egyik lámpája, annak az autónak, aminek sofőrje el akart menekülni a rendőri intézkedés elől.

Idén is alkotásra bíztat a katasztrófavédelem

Dátum: 2022. febr 05. 08:00

Az előző évek hagyományait követve az Országos Tűzmegelőzési Bizottság 2022-ben immáron kilencedik alkalommal hirdeti meg alkotói pályázatát az óvodások és iskolások körében.

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2022. február 4.

Dátum: 2022. febr 04. 15:21

A koronavírus-járvány ötödik hullámában országos és helyi szinten is növekszik a fertőzöttek száma, így Kazincbarcika Város Önkormányzata továbbra is folyamatosan tájékoztatja a lakosságot. Az érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról adunk hírt és iránymutatást Önöknek minden pénteken a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István és dr. Makkai Orsolya alpolgármesterek hivatalos Facebook-oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános higiéniai szabályokat minden esetben tartsák be, amennyiben felsőlégúti megbetegedést tapasztalnak, telefonon hívják fel háziorvosukat! Személyesen orvosi utasítás nélkül a rendelőkben ne jelenjenek meg! Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

Idén Somodi-Hornyák Szilárd Távolodó kapta a BarcikArt-díjat

Dátum: 2022. febr 03. 11:53

A Kazincbarcika Város Önkormányzatának Képviselő-testülete által 2007-ben alapított BarcikArt-díjat – amelyből évente egy adományozható a magyar kultúra napja alkalmából – 2022-ben Somodi-Hornyák Szilárd Távolodónak ítélték oda. A magyar kultúra napi ünnepség a koronavírus-helyzet miatt elmaradt, ezért a február 3-ai képviselő-testületi ülést megelőzően vehette át a díjazott a díszoklevelet Szitka Péter polgármestertől, valamint dr. Makkai Orsolya és Klimon István alpolgármesterektől.

Bosco Szent János égi születését ünnepelték

Dátum: 2022. febr 02. 12:14

A Don Bosco Szaléziak január 31-én ünneplik a rend alapítójának, Bosco Szent János égi születésnapját. A róla elnevezett kazincbarcikai iskola pedagógusai és diákjai is megemlékeztek névadójuk égi születéséről.

Boldog születésnapot Kazincbarcika!

Dátum: 2022. febr 01. 08:27

Sok éven keresztül, még a 60-as években is, Kazincbarcika két hivatalos időpontban ünnepelte fennállását. Az egyik a formális jogi procedúrának állított emléket, azaz 1954. február elsejének, amikor is városi rangra emelkedett a település.

Extraliga: magabiztos győzelem Kecskeméten!

Dátum: 2022. febr 01. 08:00

A Kecskeméti RC vendége volt a Vegyész RC Kazincbarcika vasárnap a férfi röplabda Extraligában, ahol három szettben is sikerült nyerniük.

Bosco Szent János égi születésnapját ünnepelték Kazincbarcikán

Dátum: 2022. jan 31. 17:48

Bosco Szent János égi születésnapját ünnepelték Kazincbarcikán a Szent Család templomban január 31-én vasárnap. Bosco János, eredeti nevén Giovanni Melchiorre Bosco a Szalézi Szent Ferenc Társaság alapítója, „az ifjúság szentje” akinek az emléknapját tartotta az egyház.

Idén is legyen az ünnep még szebb! - Eredmények

Dátum: 2022. jan 31. 11:35

A Kazincbarcikai Egyesületek Fóruma és a Városszépítő Egyesület idén is meghirdette hagyományos városszépítő versenyét. A ”Legyen az ünnep még szebb” versenyen öt kategóriában díjazott a zsűri.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk