Kazincbarcika

Pál-Kutas Levente kapta a „Kazincbarcika Város Jó tanulója – Jó sportolója” díjat

Dátum: 2021. nov 25. 11:40

A Kazincbarcika Város Önkormányzata által alapított „Kazincbarcika Város Jó tanulója – Jó sportolója” díjat Pál-Kutas Levente, a Szalézi Szent Ferenc Gimnázium 6. évfolyamos diákja kapta 2021-ben. A díjat a november 25-ei képviselő-testületi ülésen vette át Szitka Péter pogármestertől, dr. Makkai Orsolya és Klimon István alpolgármesterektől.

A véradókat ünnepelték Kazincbarcikán

Dátum: 2021. nov 24. 18:52

A Magyar Vöröskereszt Észak-Borsod Megyei Szervezete a többszörös véradókat jutalmazta oklevéllel és tárgyi ajándékkal november 24-én az Egressy Béni Művelődési Központban.

Meghívó lakossági fórumra

Dátum: 2021. nov 23. 10:45

Kazincbarcika Város Önkormányzata meghívja a Thököly téren, a Szemere Bertalan téren és a Vasvári Pál téren lakókat a 2021. november 30-án (kedden) 17.30 órakor tartandó lakossági fórumra.

Figyelem! Lakossági tájékoztatás Külső Védelmi Terv Gyakorlat

Dátum: 2021. nov 23. 10:36

A mai nap folyamán Kazincbarcika város Külső Védelmi Terv gyakorlatot tart a Katasztrófavédelem irányításával.

Lakossági tájékoztató forgalomkorlátozásról

Dátum: 2021. nov 20. 09:31

Tájékoztatjuk városunk lakosságát, hogy november 23-ától a Fő tér Mesevár Tagóvoda és Egressy Béni út közötti szakaszán közműfejlesztési munkálatok miatt forgalomkorlátozás várható.

Együttműködési megállapodást írt alá a BMH Nonprofit Kft. és a Miskolci Egyetem

Dátum: 2021. nov 20. 08:00

A Miskolci Egyetem és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Hulladékgazdálkodási Közszolgáltató Nonprofit Kft. (BMH Nonprofit Kft.) kölcsönös előnyökön alapuló stratégiai megállapodást kötött 2021. november 18-án. Az együttműködést Prof. Dr. Horváth Zita, a Miskolci Egyetem rektora, valamint Csehovitsné Nagy Zsuzsanna, a BMH Nonprofit Kft. ügyvezetője írta alá csütörtökön.

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2021. november 19.

Dátum: 2021. nov 19. 16:36

A koronavírus-járvány negyedik hullámában országos és helyi szinten is növekszik a fertőzöttek száma, így Kazincbarcika Város Önkormányzata újra megkezdi a lakosság rendszeres tájékoztatását. Az érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról adunk hírt és iránymutatást Önöknek minden pénteken a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István és dr. Makkai Orsolya alpolgármesterek hivatalos Facebook-oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános higiéniai szabályokat minden esetben tartsák be, amennyiben felsőlégúti megbetegedést tapasztalnak, telefonon hívják fel háziorvosukat! Személyesen orvosi utasítás nélkül a rendelőkben ne jelenjenek meg! Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

15 éves a Sajómenti Népművészeti Egyesület

Dátum: 2021. nov 19. 09:45

A 15 éves Sajómenti Népművészeti Egyesület “Értékeink” címmel nyílt kiállítása a Mezey István Művészeti Központ emeletén november 18-án.

Ismét használhatja a lakosság a Jubileumi hidat

Dátum: 2021. nov 18. 13:59

Elkészült a Jubileumi híd vizsgálati jegyzőkönyve, a kordonokat eltávolítottát, így mától birtokba veheti a lakosság a már felújított átkelőt.

December 3-ig lehet jelentkezni a középfokú írásbelikre

Dátum: 2021. nov 17. 14:59

Az OH honlapján (oktatas.hu) nyilvánosságra hozta a központi írásbeli felvételi vizsgát hirdető középiskolák adatait, valamint azt az elektronikus keresőfelületet, amelyen a középfokú intézmények felvételi tájékoztatói és a meghirdetett tanulmányi területek találhatók. Kazincbarcikán a Szalézi Szent Ferenc Gimnáziumnál szükséges a központi írásbeli felvételi megírása.

KolorTV élőben

Programajánló

70 éves a mi városunk! - ovis gála

Don Bosco Sportközpont

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk