Kazincbarcika

Greenplan Kazincbarcika Rally – helyi páros a legjobbak között

Dátum: 2021. okt 18. 16:37

Az idei rally2 bajnokság utolsó fordulójának start- és célközpontját Kazincbarcika Fő terén rendezték be a szervezők. A Szuhogy–Imola útvonalon, sokszor tizedmásodpercekért zajló küzdelem október 16-án és 17-én csábította ki az autósport szerelmeseit a város központjába és az érintett útvonal mellé.

Búcsú az Avilai Szent Teréz római katolikus templomban

Dátum: 2021. okt 18. 14:05

A Kazincbarcikai Római Katolikus Egyházközség október 17-én tartotta főbúcsúját az Avilai Szent Teréz templom udvarán.

Újabb sikerek a Kazincbarcikai Városi Sportegyesület Ritmikus Gimnasztika Szakosztályánál

Dátum: 2021. okt 18. 12:38

Törökbálinton, Országos Bajnokságon vett részt a Kazincbarcikai Városi Sportegyesület Ritmikus Gimnasztika Szakosztálya október 16-án.

Felső-Barcikán is köszöntötték a szépkorúakat

Dátum: 2021. okt 17. 14:31

A Felsőbarcikáért Alapítvány október 16-án tartotta az Idősek Világnapja alkalmából szervezett ünnepségét a Táncsics Mihály Művelődési Házban.

Az időjárásra való tekintettel változik a vízijáték-show menetrendje

Dátum: 2021. okt 17. 11:50

Városunk méltán népszerű látványossága, a Fő téren működő vízijáték-show minden este rengeteg nézőt vonz. Az őszi időjárásra való tekintettel október 18-tól változik a műsor menetrendje.

Meghosszabbodik a diákigazolványok érvényessége

Dátum: 2021. okt 17. 08:00

Az Országgyűlés döntése alapjánmeghosszabbították a veszélyhelyzetet, 2022. január 1-jéig marad a rendkívüli jogrend, ami a diákigazolványok érvényességét is érinti. A veszélyhelyzet idején lejárt diákigazolványokat ugyanis egészen a veszélyhelyzet végét követő második hónap végéig, azaz március 2-ig fogadják el a közintézmények, a közlekedési vállalatok, a kereskedők.

Megkezdődött a jelentkezés a februárban induló keresztféléves képzésekre

Dátum: 2021. okt 17. 08:00

Már lehet jelentkezni a 2022 februárjában induló keresztféléves felsőoktatási képzésekre. A jelentkezők november 15-éig dönthetik el, hogy mely egyetem vagy főiskola melyik képzésén szeretnének továbbtanulni - közölte az Oktatási Hivatal.

Vakvezetés – Ne mobilozzunk vezetés közben!

Dátum: 2021. okt 16. 08:00

Az Országos Rendőr-főkapitányság – Országos Balesetmegelőzési Bizottság megbízásából a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság – Hajdú-Bihar Megyei Balesetmegelőzési Bizottsága készített prevenciós filmet. A videó a vezetés közben kézben tartott mobiltelefon használatának veszélyeire hívja fel a figyelmet

Nevelési tanácsadás – fejlesztő- és gyógypedagógiai megsegítés

Dátum: 2021. okt 16. 08:00

A megyei Pedagógiai Szakszolgálat Kazincbarcikai Tagintézménye bemutatkozó sorozatának negyedik részében a nevelési tanácsadásról, azon belül is a fejlesztő- és gyógypedagógiai megsegítésről olvashatnak.

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2021. október 15.

Dátum: 2021. okt 15. 15:13

A koronavírus-járvány negyedik hullámában országos és helyi szinten is növekszik a fertőzöttek száma, így Kazincbarcika Város Önkormányzata újra megkezdi a lakosság rendszeres tájékoztatását. Az érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról adunk hírt és iránymutatást Önöknek minden pénteken a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István és dr. Makkai Orsolya alpolgármesterek hivatalos Facebook-oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános higiéniai szabályokat minden esetben tartsák be, amennyiben felsőlégúti megbetegedést tapasztalnak, telefonon hívják fel háziorvosukat! Személyesen orvosi utasítás nélkül a rendelőkben ne jelenjenek meg! Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

KolorTV élőben

Programajánló

Tojásra fel! Húsvéti kincskereső program a Völgy parkban

Kazincbarcika, Völgy park

Visszatekintő - Szatmáry-Király Ádám kiállítása

Mezey István Művészeti Központ

Magyar költészet napja — Mező Misi — Mesélő

Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk