Kazincbarcika

Ég az erdő a volt sípálya felett

Dátum: 2022. jan 30. 17:32

A volt sípálya tetején tüzet kapott az erdő. A Kazincbacikai Tűzoltóság munkatársai kivonultak a területre.

A vihar miatt kidőlt unikornis szobrot javítás után visszahelyezik

Dátum: 2022. jan 30. 17:01

A mai napon a viharos széllökések miatt megrongálódott és kidőlt az unikornis szobor a körforgalomban. Az eset következtében sem személyi, sem anyagi kár nem keletkezett.

Az elmúlt hét ittas, sérüléses balesetei

Dátum: 2022. jan 30. 08:00

Az elmúlt héten két olyan ittas vezetőtől is elvették a jogosítványt, akik alkoholos befolyáltsoltságuk miatt vesztették el uralmukat a gépjárművük felett – kaptuk a tájékoztatást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányságtól.

A katásoknak ONYA-val a legegyszerűbb a bevételi nyilatkozat beadása

Dátum: 2022. jan 30. 08:00

A katásoknak február 25-éig kell elküldeniük a 21KATA nyomtatványt a Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz (NAV). A bevételi nyilatkozat az Online Nyomtatványkitöltő Alkalmazással egyszerűen, gyorsan kitölthető és beküldhető.

Szigorodtak az állatvédelmi törvények

Dátum: 2022. jan 29. 08:00

Az állatvédelmi törvény módosítása idén január 1-jével lépett hatályba. A módosítás elsősorban a szaporítókkal szembeni szigorúbb büntetések kiszabására, az állatviadalokban való részvétel szankcionálására irányul, valamint az állatmenhelyek, ebrendészeti telepek tekintetében meghatározza a működési feltételeket.

A magyar katolikus jelenlétről a világban

Dátum: 2022. jan 29. 08:00

A „Magyar katolikus jelenlét a világban” című vándorkiállítás január 20-án nyílt meg Kazincbarcikán, a Don Bosco Sportcsarnokban.

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2022. január 28.

Dátum: 2022. jan 28. 14:45

A koronavírus-járvány ötödik hullámában országos és helyi szinten is növekszik a fertőzöttek száma, így Kazincbarcika Város Önkormányzata továbbra is folyamatosan tájékoztatja a lakosságot. Az érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról adunk hírt és iránymutatást Önöknek minden pénteken a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István és dr. Makkai Orsolya alpolgármesterek hivatalos Facebook-oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános higiéniai szabályokat minden esetben tartsák be, amennyiben felsőlégúti megbetegedést tapasztalnak, telefonon hívják fel háziorvosukat! Személyesen orvosi utasítás nélkül a rendelőkben ne jelenjenek meg! Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

Grundbirkózó Diákolimpia - Országos elődöntő

Dátum: 2022. jan 28. 11:03

Grundbirkózó diákolimpia országos elődöntőt tartott január 27-én csütörtökön a Magyar Diáksport Szövetség megbízásából a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Diáksport és Szabadidő Egyesület. A verseny helyszíne a Kazinczy Ferenc Tornacsarnok volt.

Úszás Diákolimpia - Körzeti döntő

Dátum: 2022. jan 28. 10:51

Úszás Diákolimpia körzeti döntőt rendeztek január 25-én a Kazincbarcikai Fedett Uszodában. Az általános iskolásoknak tartott versenyen az úszók célja a megyei döntőbe jutás volt.

Tart a felkészülés

Dátum: 2022. jan 27. 11:32

Rövid téli szünetet követően a Kolorcity Kazincbarcika SC január 3-án kezdte meg a felkészülését a 2021/2022-es bajnokság február 13-án induló tavaszi szezonjára. A Kazincbarcika 2022-es első tétmérkőzése azonban nem a bajnokságban lesz, hiszen a MOL Magyar Kupa nyolcad­döntőjében az NB III Közép csoportjában szereplő Ceglédi VSE ellen február 5-én vívhatja majd ki a továbbjutást.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk