Kazincbarcika

Legyen Kazincbarcika az ország legszebben kivilágított települése!

Dátum: 2021. dec 01. 08:00

A startlap.hu idén is meghirdeti karácsonyi fotópályázatát, amelyben az ország legszebben kivilágított települését keresik 2021-ben. A győztes pályázó adventi fénydekorációkkal gazdagíthatja a városát, otthonát.

Minden a KolorApp-ról

Dátum: 2021. dec 01. 08:00

Minden városban előfordulnak törött padok, a helyükről elmozdított szemetesek, kátyúk, közvilágítási hibák. Bosszantó, amikor ilyen dolgot lát az ember és rögtön az fogalmazódik meg a fejében, hogyan és mennyire gyorsan lehetne ezeket a problémákat orvosolni, kinek kellene szólni. Csaknem négy évvel ezelőtt született az ötlet, hogy egy olyan intelligens városüzemeltetési problémabejelentő mobilapplikációt fejlesszenek ki Kazincbarcikán, melynek segítségével a felhasználók okos eszközeikkel könnyedén jelezni tudják, ha a városban valamilyen problémát fedeznek fel.

Új csarnok a birkózóknak és súlyemelőknek

Dátum: 2021. nov 30. 08:00

Régi álmuk válhat valóra a kazincbarcikai birkózóknak és súlyemelőknek, hiszen a tervek szerint jövő nyárra egy vadonatúj sportlétesítménybe költözhetnek a szakág kimagasló eredményeit elérő sportolói. A csarnok, ami a Kazinczy Ferenc Tornacsarnok bővítése lesz a súlyemelők és birkózók színvonalas edzését szolgálja majd.

Utolsó szakaszához érkezett az Attila úti körforgalom kivitelezése

Dátum: 2021. nov 30. 08:00

Hamarosan befejeződik a városi nagy volumenű közlekedési infrastruktúra-fejlesztési beruházás, a 26-os út, a Tesco melletti Attila út és a Budai Nagy Antal utca egyes szakaszait érintő körforgalom építése. A forgalmirend-változással járó munkálatok a tervek szerint decemberben fejeződnek be.

Döntött a Kazincbarcikai Sporttanács a sporttámogatásokról

Dátum: 2021. nov 29. 08:00

Kazincbarcika Város Önkormányzata a helyi sportszervezetekkel, sportszövetségekkel történő együttműködés, az önkormányzati tulajdont képező sportlétesítmények fenntartása és működtetése, valamint az iskolai testnevelés és sporttevékenység gyakorlása feltételeinek támogatása érdekében idén ősszel létrehozta Kazincbarcika Sporttanácsát.

Önkormányzati támogatással kezdte meg az idei szezont is a Kazincbarcikai Jégpálya

Dátum: 2021. nov 29. 08:00

November 13-án városunkban is megkezdődött a jeges szezon. A Kazincbarcikai Jégpálya idén ismét megnyitotta kapuit a korcsolyázás kedvelői előtt. A város tulajdonában álló műjégpálya üzemeltetését jelenleg a Common Fountain Kft. végzi a Kazincbarcikai Ördögök SE-vel együttműködve. Kazincbarcika Város Önkormányzata a jeges szezon megkezdéséhez, a lakossági korcsolyázás és a jégkorongsport támogatásához a cég és az egyesület számára a létesítmény ingyenes használatát, valamint a sátorfedést biztosítja, mindemellett a jelenlegi pályatest megvásárlása is jelentős önkormányzati támogatásból történt.

Jó úton a cél felé

Dátum: 2021. nov 28. 11:13

A Kolorcity Kazincbarcika SC a 18. helyen zárta a tavalyi NB II-es bajnokságot, így a csapat négy szezont követően búcsúzni kényszerült a másodosztály küzdelmeitől. A Kazincbarcika a kiesést követően egyértelmű célként jelölte meg a mielőbbi visszajutást. Egy szinte teljesen megújult kerettel és új edzői stábbal vágtak neki a az NB III-ra való felkészülésnek.

Idén is legyen az ünnep még szebb!

Dátum: 2021. nov 28. 08:00

A Kazincbarcikai Egyesületek Fóruma és a Városszépítő Egyesület idén is meghirdeti a hagyományos városszépítő versenyét.

Idén is Mikulás-kocogás!

Dátum: 2021. nov 27. 18:27

Idén is Mikulás-kocogás! Fuss velünk december 6-án 17 órától, és támogasd egy mikulás-csomaggal a rászoruló családokat!

Sportágazati képzés indul az Irinyiben

Dátum: 2021. nov 27. 09:00

Sportágazati képzést indít 9. osztályosok számára a Kazincbarcikai Irinyi János Református oktatási központ. A képzés érettségi mellé sportedző-sportszervező, vagy fitness-wellness instruktor képesítést ad.

KolorTV élőben

Programajánló

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk