Kazincbarcika

Kortörténeti dokumentum az időkapszulában

Dátum: 2022. febr 10. 15:09

Nem mindennapi kortörténeti dokumentumra bukkantak a Felsőbarcikai református templom teljes körű belső felújítása közben az ott dolgozók. A mennyezeten található úgynevezett király kazettában egy 1880-as évekből való levél kerül elő.

VI. Civil véradás

Dátum: 2022. febr 10. 11:28

Az Újkazinci Baráti Kör, az Összefogással Kazincbarcikáért Egyesület és a Kazincbarcikai Egyesületek Fóruma szervezésében kerül sor a VI. Civil véradásra február 22-én, kedden 14-17 óráig a Don Bosco Sportcsarnokban (Kazincbarcika, Erzsébet sétány 2.)

A tervezetek automatikusan készülnek

Dátum: 2022. febr 09. 15:28

Ez az év már a hatodik, amikor a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) külön kérés nélkül készíti el több millió ember személyijövedelemadó-bevallási tervezetét. A folyamat tehát automatikus, éppen ezért a magánszemélynek nem kell a kedvezményekre jogosító igazolásokat beküldeni a NAV-hoz, és nem kell kérni a hivatalt a bevallás tervezetének elkészítésére sem.

Biztonságosabb internet napja

Dátum: 2022. febr 08. 14:34

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság iskolarendőrei, bűnmegelőzési előadói ezen a héten a Biztonságosabb Internet napja alkalmából számos előadást tartanak az illetékességi területükön. A megtartott órák keretében felhívják a figyelmet a média káros hatásaira illetve a cyberbulling jelenségre, mely manapság a leggyakoribb bántalmazási forma a fiatalok körében. A Szalézi Szent Ferenc Gimnázium ELLENSZER osztálya erre az alkalomra egy figyelemfelhívó plakátot is készített.

Öt szettben kapott ki a Vegyész a Pénzügyőrtől

Dátum: 2022. febr 08. 12:58

A férfi röplabda Extraliga 10. fordulójában a listavezető Pénzügyőr együttesét fogadta a Vegyész RC Kazincbarcika. A drámai, több mint 2 órás mérkőzést végül a fővárosiak nyerték 3-2-re így továbbra is őrzik első helyüket.

Roadpol Truck & Bus - Fókuszban a szállítók

Dátum: 2022. febr 08. 12:53

Roadpol akciót hirdetett az Európai Közúti Közlekedésrendészeti Szervezet. Kazincbarcikán, Sajószentpéteren és Vadnán is ellenőrizték a rendőrök a teherautókat, kamionokat, buszokat.

Legyen a miénk az ÉV BEFUTÓÉRME

Dátum: 2022. febr 07. 15:00

Ugye emlékeztek még milyen csodás esti futóversenyünk volt tavaly nyáron Kazincbarcikán? A résztvevőknek biztosan emlékezetes marad, már csak azért is, mert gyönyörű befutóéremmel gazdagodhattak, mely városunk jelképéről, az oroszlánról lett mintázva.

Ádám Ferenc büntetőjével a Barcika jutott a legjobb nyolc közé

Dátum: 2022. febr 07. 12:50

A labdarúgó MOL Magyar Kupa első nyolcaddöntőjét két harmadosztályú csapat vívta. A Közép csoport 15. helyzettje a Cegléd, a Keleti csoport listavezetőjét, a Kolorcity Kazincbarcikát fogadta. A találkozó sokáig eseménytelenül telt, egészen a 68. percig, amikor Ádám Ferenc góljával vezetést szerzett a vendégcsapat. A Barcika egy perc múlva emberhátrányba került, de megtudta őrizni előnyét és 1–0-s győzelmével a legjobb nyolc közé jutott.

Még nyolc napig lehet jelentkezni a szeptemberben induló felsőoktatási képzésekre

Dátum: 2022. febr 07. 12:22

Február 15-éig lehet jelentkezni az ősszel induló alap- és mesterképzésekre, valamint felsőoktatási szakképzésekre a felvi.hu honlapon elérhető E-felvételin keresztül – olvasható az Oktatási Hivatal tájékoztatójában..

Még látogatható Kovács Gabriella tárlata a Gimi Galériában

Dátum: 2022. febr 06. 08:00

Kovács Gabriella, az Ózdi Szakképzési Centrum Deák Ferenc Technikumában oktatja művészetre és annak megszerettetésére diákjait. Műveit most a Gimi Galériában tekintheti meg a művészetkedvelő közönség.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk