Kazincbarcika

Őszi kézműves foglalkozás az Időskorúak Gondozóházában

Dátum: 2021. okt 11. 11:24

A Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ az Idősek Világnapja alkalmából szervezett programsorozatot, melynek keretén belül október 7-én az Idővár Nyugdíjas Kulturális Klub tagjai tartottak kézműves foglalkozást az ellátottaknak.

Őszi formák a tökös családi játszóházban

Dátum: 2021. okt 10. 16:49

Tökfaragásra, őszi dekoráció és ajtódísz készítésre is volt lehetőség az ide Tökös családi játszóházban. A Szüreti Vigalom második napján október 10-én kicsik és nagyok együtt alkottak a Gyermekek Háza- Kézművesház foglalkozásain.

Szüreti Vigalom a Mezeyben

Dátum: 2021. okt 09. 21:44

Zene, állatsimogató, népművészeti kirakodóvásár, interaktív mesterségbemutatók, és sok más szórakoztató foglalkozás várta a kicsiket és a nagyokat október 9-én a Mezey István Művészeti Központ udvarán.

A szakértői bizottsági tevékenységről

Dátum: 2021. okt 09. 08:00

A megyei Pedagógiai Szakszolgálat Kazincbarcikai Tagintézménye bemutatkozó sorozatának harmadik részében a szakértőibizottsági tevékenységről olvashatnak.

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2021. október 8.

Dátum: 2021. okt 08. 17:47

A koronavírus-járvány negyedik hullámában országos és helyi szinten is növekszik a fertőzöttek száma, így Kazincbarcika Város Önkormányzata újra megkezdi a lakosság rendszeres tájékoztatását. Az érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról adunk hírt és iránymutatást Önöknek minden pénteken a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István és dr. Makkai Orsolya alpolgármesterek hivatalos Facebook-oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános higiéniai szabályokat minden esetben tartsák be, amennyiben felsőlégúti megbetegedést tapasztalnak, telefonon hívják fel háziorvosukat! Személyesen orvosi utasítás nélkül a rendelőkben ne jelenjenek meg! Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

Molekné Kőrösi Beatrix kapta a Pro Bibliotheca-díjat

Dátum: 2021. okt 08. 12:12

Szeptember 27-én rendezték meg a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei könyvtárosok 15. találkozóját, melynek idén Abaújkér adott otthont. A rendezvényen adták át a II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár által alapított Pro Bibliotheca-díjat is, melyet idén Molekné Kőrösi Beatrix, a kazincbarcikai Egressy Béni Városi Könyvtár intézményvezetője vehetett át.

Diákolimpia – asztalitenisz körzeti döntő

Dátum: 2021. okt 07. 14:18

Október 6-án rendezték meg a Diákolimpia asztelitenisz körzeti döntőjét a Kazinczy Ferenc Tornacsarnokban.

Idén is lesz könyves vasárnap az Egressy Béni Városi Könyvtárban

Dátum: 2021. okt 07. 12:12

Felnőtt és gyermek programok, könyvajánlók, kiállítások, online játékok, valamint ingyenes beiratkozás is várja a látogatókat az Egressy Béni Városi Könyvtárban. Magyarországon október 4-e és 10-e között tart az Országos Könyvtári Napok, amihez a kazincbarcikai könyvtár idén is csatlakozott.

Diákolimpia – Városi és körzeti labdarúgás 

Dátum: 2021. okt 06. 09:15

Október 5-én rendezték meg a Diákolimpia labdarúgó városi és körzeti döntőinek őszi fordulóját a III. és IV. korcsoportos csapatoknál a KSK műfüves pályájáin.

Idősek munkáiból nyílt kiállítás az Egressyben

Dátum: 2021. okt 05. 19:00

Időskorúak alkotásai a karantén idején címmel nyílt kiállítás az Egressy Béni Művelődési Központban október 5-én. A tárlaton többek között horgolt figurák, kézzel varrt babák, pöttyözéses technikával készült képek, és textilszobrok is láthatóak.

KolorTV élőben

Programajánló

Tojásra fel! Húsvéti kincskereső program a Völgy parkban

Kazincbarcika, Völgy park

Visszatekintő - Szatmáry-Király Ádám kiállítása

Mezey István Művészeti Központ

Magyar költészet napja — Mező Misi — Mesélő

Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk