Kazincbarcika

Jó egészséget Etelka néni!

Dátum: 2020. júl 28. 12:22

Kilencvenedik születésnapja alkalmából köszöntötte Klimon István alpolgármester és Pásztor László önkormányzati képviselő Veres Jánosné Etelka nénit július 28-án.

KolorLive Summer – könnyed, szórakoztató nyári műsorok

Dátum: 2020. júl 28. 00:00

Egészen augusztus végéig külső helyszínről jelentkezik a KolorTV népszerű beszélgetős magazinműsora a KolorLive.

Sajtótájékoztatón jelentette be támogatóit a Kolorcity Kazincbarcika SC

Dátum: 2020. júl 27. 19:00

Bemutatkoztak a Kolorcity Kazincbarcika SC fő támogatói a Médiaközpontban tartott sajtótájékoztatón július 27-én. Kazincbarcika Város Önkormányzatának képviseletében Szitka Péter polgármester, a Wanhua-BorsodChem Zrt.-től S. Varga Béla HR és Kommunikációs igazgató, új támogatóként pedig a Green Plan Energy Kft. ügyvezető igazgatója, Plachy László beszélt a kazincbarcikai futballcsapattal történő újabb megállapodásról.

Ismét Nagybarcán járt az „Idővár”

Dátum: 2020. júl 27. 17:46

Folytatódott az „Idővár kreatív oldala” kiállítássorozat július 26-án, a Tollas Tibor Emlékházban. Az Idővár Nyugdíjas Kulturális Klub tagjai ezúttal is tanúbizonyságot tettek leleményességükről.

Kolor kölyök táborok – Ne maradj le róla!

Dátum: 2020. júl 26. 11:12

Még lehet jelentkezni a szabadidős tábor második turnusába és a sporttáborba.

Fontos, hogy ellenőriztessük a kéményeinket

Dátum: 2020. júl 26. 08:00

Július 1-jétől Kazincbarcikán is újraindult a kéményseprőipari tevékenység illetve a társasházi sormunkatervek. A kéményellenőrzések időpontjáról a postaládákba dobott értesítő útján is tájékoztatja a Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az érintett lakosokat.

Fogjunk össze Zsomborért!

Dátum: 2020. júl 25. 11:24

Egy tüneményes, kilenc hónapos kisfiú, Burinda Zsombor történetét szeretném megosztani a kedves olvasókkal. Zsombor lyukas szívvel született és mindössze öt hónapos volt, amikor életmentő műtéten esett át. A család a műtét előtt is nehéz időszakot élt át, hiszen a baba nagyon nehezen evett, teljesen megállt a súlygyarapodása, időnként fecskendővel kellett táplálni. A beavatkozás után úgy tűnt, minden rendben lesz, a szülők úgy érezték, végre fellélegezhetnek. Aztán jött a lesújtó diagnózis: a kis Zsombor egy rendkívül ritka genetikai betegségben, az SMA legsúlyosabb, 1-es típusában szenved.

Gyere a könyvtárba!

Dátum: 2020. júl 24. 15:16

Ötletgazdag, élményekkel teli programokkal készült az Egressy Béni Városi Könyvtár az idei nyárra. Elsősorban az általános iskolás korosztálynak hirdették meg a nyári napközis olvasótábort, ahol érdekes témákban mélyülhetnek el a gyerekek. A négy turnuson át zajló tábor minden egyes ciklusa más-más tárgykör köré csoportosul.

Véget ért az első szabadidős tábor

Dátum: 2020. júl 24. 12:42

Július 20-án indult a Kolor Kölyöktábor első szabadidős tábor turnusa 23 gyermek részvételével. A tábor célja a nyári szabadidő hasznos eltöltése. Ennek érdekében a szervezők különböző csoportos programokkal, társasjátékokkal, vetélkedőkkel és mozival készültek a gyermekek számára.

Kazincbarcikai Rendőrkapitányság- Heti közlekedési helyzet

Dátum: 2020. júl 24. 09:00

Az elmúlt héten a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság illetékességi területén négy közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, illetve hat esetben szűrtek ki ittas vezetőt.

KolorTV élőben

Programajánló

Szárazon megúszós Vízikomplexum-bejárás

Vízi komplexum

„Kezedben a jövő” — interaktív kiállítás a fenntarthatóságról gyerekeknek

Mezey István Művészeti Központ rendezvényterem

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk