Kazincbarcika

Úticél KolorCity – Írjuk együtt Kazincbarcika könyvét!

Dátum: 2020. szept 28. 09:51

Az elmúlt 20 év eseményei és történetei egy exkluzív kiadványban! Várjuk olyan egykori vagy jelenleg is Kazincbarcikán élő, tevékenykedő lakók jelentkezését, akiknek érdekes történeteik és fényképeik vannak városunk közel és régmúltjából.

Rendhagyó programok – Aktív október jótékonyan

Dátum: 2020. szept 27. 09:47

Októberben rendhagyó módon ünnepli a szépkorúakat Kazincbarcika Város Önkormányzata, valamint a programokat szervező cég a Barcika Art Kft. városunkban.

Hamarosan elkészül a ravatalozó felújítása

Dátum: 2020. szept 27. 08:00

Utolsó fázisához érkezett a ravatalozó épületének felújítása a városi temetőben. A kivitelező cég szakemberei a külső burkolási, valamint belső festési munkálatok befejezésén dolgoznak, valamint már szerkezetkész állapotban van a külső fedett nyitott előtér.

Új helyen a KSzSzK szolgáltatásai

Dátum: 2020. szept 26. 08:00

A Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ rendszerében működő szociális étkeztetés és a házi segítségnyújtás szolgáltatásai, a Család- és Gyermekjóléti Központhoz hasonlóan az Eszperantó út 2. szám alatti ingatlanba költöznek.

600 milliós beruházás az ipari parkban

Dátum: 2020. szept 26. 08:00

Számos új munkahely jöhet létre annak a beruházásnak köszönhetően, amelyet a kazincbarcikai székhelyű megújuló energiarendszerek telepítésével, az ehhez kapcsolódó tartószerkezetek gyártásával és kereskedelmével, valamint okosházak kivitelezésével foglalkozó Green Plan Energy Kft. tervez a Barcikai Ipari Parkban az elkövetkező időszakban.

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2020. szeptember 25.

Dátum: 2020. szept 25. 14:26

Kazincbarcika Város Önkormányzata eddig is és ezután is fontosnak tartja a lakosság naprakész, hiteles informálását, ezért hetente két alkalommal, többnyire keddi és pénteki napokon a városban érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról, teendőkről adunk hírt, iránymutatást Önöknek a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István alpolgármester hivatalos facebook oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános védelmi szabályokat mindenhol tartsák be, vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

Felhívás – Megjelentek az unokázós csalók

Dátum: 2020. szept 25. 08:00

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság felhívja a tisztelt lakosság figyelmét, hogy az illetékességi területünkön is megjelent az un. „UNOKÁZÓS CSALÁS MÓDSZERE”!

Kihelyezett vegyészmérnöki alapképzés Kazincbarcikán

Dátum: 2020. szept 25. 08:00

A Kémiai Intézet szervezésében a Miskolci Egyetem Műszaki és Anyagmérnöki Kara vegyészmérnöki alapképzést indít levelező szakon Kazincbarcikán a tervek szerint 2021. szeptember elsejétől.

Tudnivalók az e-receptről és a távgyógyításról

Dátum: 2020. szept 24. 10:53

Továbbra is be kell tartani a járványügyi protokollt.

Szeptemberben is Kolorhét!

Dátum: 2020. szept 24. 10:44

Az ősz első lapszámával jelentkezünk szeptember 25-én. Ezúttal is közérdekű témákat hoztunk Kedves Olvasóinknak! Megjelenő lapunkat a postaládákon kívül megtalálja megtalálják a Kolorline.hu oldalon.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk