Hírek

A Szociális Munka Napja alkalmából köszöntötték a szféra dolgozóit

Dátum: 2022. máj 28. 14:19

A Szociális Munka Napja alkalmából rendeztek ünnepséget május 27-én az Egressy Béni Művelődési Központ színháztermében. Az eseményen a 2020 és 2021 évi igazgatói dicséreteket, polgármesteri elismerő okleveleket, illetve a „Kazincbarcika Város Szociális Ellátásáért” kitüntető címeket adtak át.

Ovis Gála

Dátum: 2022. máj 28. 08:00

Idén is megrendezték a már hagyománynak számító Ovis Gálát az Egressy Béni Művelődési Központ színháztermében. A május 19-ei rendezvényen a gyerekek tánccal, dallal és verssel készültek.

Kihívás napja Kazincbarcikán

Dátum: 2022. máj 28. 08:00

Idén is előkelő helyen végzett Kazincbarcika a Kihívás napján. A május 25-ei eseményen a Barcika Art Nonprofit Kft. szervezésében számos sportprogram várta az érdeklődőket.

Uticél: Kolorcity! - fotó és mozgókép alkotói pályázat

Dátum: 2022. máj 27. 14:03

A Barcika Art Kommunikációs, Kulturális és Sport Szolgáltató Nonprofit Kft. pályázatot hirdet egy Kazincbarcikáról készülő útikönyv képi illusztrációihoz kapcsolódó fotó és mozgókép alkotói kiírásban.

"Értékek" - Kiállítás a Mezeyben

Dátum: 2022. máj 27. 12:28

Értékek címmel nyílt kiállítás a Mezey István Művészeti Központ kiállítótermében május 26-án. A tárlaton keresztszemes hímzéssel készült terítőket és szobrokat tekinthet meg a művészetkedvelő közönség.

Ötletbörzére várja a pályakezdőket a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ

Dátum: 2022. máj 27. 10:52

A Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ pályaorientációs ötletbörzére várja a végzős, pálykazdő fiatalokat június 2-án 13 órakor a Mezey István Művészeti Központba.

Meghosszabbítva! – Június 15-ig lehet pályázni a színes házfalakra

Dátum: 2022. máj 26. 10:26

Kazincbarcika Város Önkormányzata megbízásából a Barcika Art Kommunikációs, Kulturális és Sport Szolgáltató Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság, Kazincbarcika Város Önkormányzata és a BorsodChem Zrt. támogatásával, a LIFE19 CCA/HU/001320 – LIFE-CLIMCOOP (továbbiakban: LIFE-projekt) keretein belül TARTÓS ALKOTÁS TERVEZÉSE KAZINCBARCIKA FALFELÜLETEIRE AZ ÉGHAJLATVÁLTOZÁSHOZ VALÓ ALKALMAZKODÁS JEGYÉBEN címmel újabb pályázat kerül meghirdetésre.

Nem a szavak, hanem a tettek fontosak számomra

Dátum: 2022. máj 26. 08:00

A Magyar Sport Napja alkalmából Kazincbarcika Város Sportjáért kitüntető díjban részesült Kerekes Ottó, a Kazincbarcikai Városi Sportegyesület elnöke, a KBSC FC utánpótlás szakmai vezetője. Ezen alkalommal kérdezte lapunk munkatársa.

A szennyező fizet!

Dátum: 2022. máj 26. 08:00

Az önkormányzati rendészet munkatársainak az elmúlt hónapban négy esetben is sikerült tetten érni, illetve felderíteni olyan személyeket, akik illegálisan helyeztek el hulladékot a város különböző pontjain.

Folytatódik a város forgalmas útszakaszainak javítása

Dátum: 2022. máj 25. 14:39

Leginkább a téli, kedvezőtlen időjárást követően lepik el az utakat a gumi- és felnigyilkos kátyúk: az aszfaltba befolyó víz megfagy, a repedések megnőnek. Kazincbarcika Város Önkormányzata minden évben kiemelt figyelmet fordít – a pénzügyi lehetőségeihez mérten - a legforgalmasabb szakaszok felújítására.

KolorTV élőben

Programajánló

Értékeink nyomában - kiállítás

Mezey István Művészeti Központ

Kolorfutás 2024

Születésfa-avató ünnepség

Völgy park

Idősek világnapja Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk