Hírek

Díjat nyert a Kolorfutás Night csodás befutóérme

Dátum: 2022. febr 15. 17:02

Az ÉV BEFUTÓÉRME 2021 versenyen díjazott lett a KolorFutás Night oroszlános érme. Ezúton is köszönjük a rengeteg szavazatot!

Március 1-jétől újra startol az ingyenes Fitt Barcika!

Dátum: 2022. febr 15. 13:01

A népszerű programsorozat órarendje az eddig megszokott módon több korosztálynak: kismamáknak, fiatal felnőtteknek, 40 vagy 50 felettieknek, vagy éppen speciális mozgásformát igénylőknek, esetleg egészségügyi problémákkal szenvedőknek kínál életkoruknak és állapotuknak megfelelő sportolási lehetőséget.

Szolgálj te is velünk!

Dátum: 2022. febr 15. 08:59

Minden lehetőség adott annak, aki a rendőri hivatást akarja választani Borsod-Abaúj-Zemplén megyében is.

A Jószerencsét úton folytatódnak a 2606-os számú elkerülő út előkészítő munkálatai

Dátum: 2022. febr 14. 17:45

Február 15-18-a között folytatódnak Kazincbarcikán a 2606-os számú Sajószentpéter – Berente elkerülő út előkészítő munkálatai a 26-os út Jószerencsét úti bekötő szakaszán. Az állami beruházás részeként a kivitelező cég, a Strabag Építőipari Zrt. munkatársai a leendő nyomvonalon 28 fát vágnak ki. A cég és a beruházást koordináló NIF Zrt. Kazincbarcika Város Önkormányzatával is egyeztetve a jóváhagyott tervek szerint 126 fával pótolja majd vissza az eltávolított példányokat.

Lakossági tájékoztató áramszünetről

Dátum: 2022. febr 14. 14:18

Tájékoztatom a tisztelt lakosságot, hogy az ÉMÁSZ Hálózati Kft. mindent elkövet annak érdekében, hogy hozzájáruljon a koronavírus terjedésének megelőzéséhez, ugyanakkor szolgáltatásainak biztonságát is garantálja a veszélyhelyzet idején.

Ismét az NN Ultrabalaton egyéni teljesítése előtt áll a kazincbarcikai ultrafutó

Dátum: 2022. febr 14. 08:39

Gyöngyösi Róbert február 26-án újra elindul, hogy a Privát Ultrabalaton keretén belül újra teljesítse a Balatont megkerülő 221 km-es távot, a megadott 32 órás szintidőn belül. Róbert az Ultrabalaton történetében a leghidegebb időjárási viszonyok között teljesítette utoljára ezt a hatalmas kihívást. A távot egyedül, kísérő és segítő nélkül szeretné megtenni, tehát teljesen önmagára lesz utalva az útja során.

Tóth Anna új U20-as magyar csúcsot futott 60 méteres gátfutásban

Dátum: 2022. febr 14. 08:33

Az előző Év áttörését bemutató Tóth Anna vasárnap délután megdöntötte az U20-as magyar rekordot a nyíregyházi fedett pályás országos bajnokságon.

Súlyos lakástűz a Csokonain – több lakást kellett kiüríteni éjszaka

Dátum: 2022. febr 13. 09:57

Súlyos lakástűz ütött ki éjszaka a Csokonai úton Kazincbarcikán. A helyi tűzoltók lokalizálták a tüzet, melyet információink szerint egy meghibásodott hűtő okozott. A tűz következtében több lakást is ki kellett üríteni.

Két korcsoportban is Floorball Diákolimpiát nyert a Pollack Mihály Általános Iskola

Dátum: 2022. febr 13. 08:00

Első helyen végzett a Floorball Diákolimpia Országos döntőn a Pollack Mihály Általános Iskola II. és IV. korcsoportos lány csapata. A február 5-6. közötti versenyen két különdíjat is bezsebeltek a diákok.

Legyen a miénk az ÉV BEFUTÓÉRME

Dátum: 2022. febr 13. 08:00

Ugye emlékeztek még milyen csodás esti futóversenyünk volt tavaly nyáron Kazincbarcikán? A résztvevőknek biztosan emlékezetes marad, már csak azért is, mert gyönyörű befutóéremmel gazdagodhattak, mely városunk jelképéről, az oroszlánról lett mintázva.

KolorTV élőben

Programajánló

Játszóeszköz-avatók Kazincbarcikán

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

Közösségi nap a Herbolyai-tavon

Kazincbarcika, Herbolyai II-es tó

KolorPlatz-avató

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk