Hírek

Idejében érdemes felkészülni, mert közeleg a tél

Dátum: 2021. nov 10. 11:26

A közlekedésben télen a csúszós út, a romló látási viszonyok okozzák a legtöbb problémát, ezért lényeges, hogy minden járművezető megfelelően felkészítse autóját ezekre a körülményekre, Borsod-Abaúj-Zemplén megyében is.

Lakossági tájékoztató rágcsálóirtásról

Dátum: 2021. nov 10. 10:53

Kazincbarcika Város Önkormányzata tájékoztatja a tisztelt lakosságot, hogy 2021. november 10-től a város közterületein rágcsálóirtás történik.

Országos Bajnokságon vettek részt a KVSE versenyzői

Dátum: 2021. nov 09. 09:13

Felnőtt Súlyemelő Országos Bajnokságon vettek részt november 6-7. között a KVSE Súlyemelő Szakosztályának versenyzői. A megmérettetést a Tatai Olimpiai Központban szervezte meg a Magyar Súlyemelő Szövetség.

CCC RG TOUR-Heni néni emlékverseny

Dátum: 2021. nov 09. 09:12

Mogyoródon jártak a Kazincbarcikai VSE versenyzői a CCC RG TOUR-Heni néni emlékversenyen november 6-án, ahol ismét szép eredményeket zsebeltek be a lányok.

Kazincbarcikai díjazott a Magyar Futósport Egyesület évértékelő rendezvényén

Dátum: 2021. nov 08. 11:30

Gyöngyösi Róbert, kazincbarcikai ultrafutó november 6-án a Magyar Futósport Egyesület évértékelő rendezvényén vehette át az év multisportolója oklevelet. A sportolót az élményeiről és a jövőbeni terveiről kérdeztük.

Látszódj, hogy lássanak!

Dátum: 2021. nov 08. 11:11

Az őszi évszakváltozás jelentős negatív hatással bír a mindennapi közlekedésre. A tapasztalatok szerint a romló időjárási, és látási viszonyok miatt nagyobb mértékben emelkednek a balesetek, ezen belül is a gyalogos és kerékpáros elütések. Éppen ezért ebben az időszakban kiemelten kezeli a rendőrség a láthatóság fontosságát, és ennek érdekében idén is megszervezik a „Látszódj, hogy lássanak!” láthatósági kampányt.

A gyógytestnevelés lehetőségei a pedagógiai szakszolgálatnál

Dátum: 2021. nov 07. 08:00

A megyei Pedagógiai Szakszolgálat Kazincbarcikai Tagintézménye és Sajószentpéteri Telephelye bemutatkozó sorozatának hatodik részében a gyógytestnevelés lehetőségeiről olvashatnak.

Legyünk tudatos online vásárlók és eladók!

Dátum: 2021. nov 07. 08:00

A pandémia kezdete óta sok cégnek kellett áttérni az online működésre, hogy folytathassa tevékenységét. Azzal, hogy az emberek egyre többet használják az online szolgáltatásokat és egyre többször webshopokban vásárolnak, nagyot nőtt a kiberbűnözők mozgástere.

Az “Élet fája”

Dátum: 2021. nov 06. 12:04

Dr. Kiss Attila B-A-Z megyei rendőrfőkapitány úr kezdeményezésére a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság és az önkormányzat közösen ültette el az “Élet fáját” a Völgy Parkban.

„Múltunk és jelenünk” - Diósgyőri Képzőművész Stúdió ’76

Dátum: 2021. nov 06. 08:00

Magyarország egyik első független és önálló képzőművészeti alkotóközössége, az idén 45 éves Diósgyőri Képzőművész Stúdió '76 művészeinek alkotásaiból nyílt kiállítás a Mezey István Művészeti Központban november 4-én.

KolorTV élőben

Programajánló

Tojásra fel! Húsvéti kincskereső program a Völgy parkban

Kazincbarcika, Völgy park

Visszatekintő - Szatmáry-Király Ádám kiállítása

Mezey István Művészeti Központ

Magyar költészet napja — Mező Misi — Mesélő

Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk