Hírek

Biztosított a feladatok ellátása az idén

Dátum: 2022. márc 04. 08:00

Elfogadta Kazincbarcika város 2022. évi költségvetését a képviselő-testület a február 28-ai munkaterv szerinti ülésén. Az idei ismételten feszes és jól megtervezett költségvetés a kötelezően ellátandó feladatok magas szintű ellátásán túl a tavalyi éveben elkezdett beruházások folytatására, valamint a következő európai uniós pályázati etaphoz az előkészítő, tervezői munkálatokra is lehetőséget ad.

Egy nap a mesék bűvöletében

Dátum: 2022. márc 03. 11:05

Első alkalommal rendezett mesemondó versenyt 2022. február 22-én a József Attila Könyvtár (Miskolc, Szentpéteri kapu 95.) Mátyás király Gömörben címmel. A megmérettetésen Borsod-Abaúj-Zemplén megye kilenc településéről 44 tanuló vett részt.

Tájékoztató éves adófizetési kötelezettségről

Dátum: 2022. márc 03. 09:28

Az idei évtől a NAV protokolljához hasonlóan a Kazincbarcika Város Önkormányzatának befizetendő éves kommunális és építményadóról szóló két csekket egy borítékban és egy időpontban kapják meg a városlakók.

Hamarosan újra lehetnek szabadtéri önkormányzati rendezvények

Dátum: 2022. márc 03. 09:19

Mivel a koronavírus esetszámok hetek óta folyamatos csökkenést mutatnak és a szakemberek egybehangzó véleménye alapján a járványveszély nagymértékben enyhült, ezért a város vezetése úgy döntött, hogy ismét engedélyezi az önkormányzat által támogatott, kültéri események megszervezését.

Lakossági tájékoztató MoLaRi rendszer hangos üzemű próbájáról

Dátum: 2022. márc 02. 15:59

Tájékoztatom városunk lakosságát, hogy 2022. március 07-én (hétfőn) Kazincbarcikán hangos szirénapróbára kerül sor.

Ismét körbefutotta a Balatont Gyöngyösi Róbert

Dátum: 2022. márc 02. 09:58

Gyöngyösi Róbert most a Baráthegyi Vakvezető és Segítő Kutya Iskola Alapítványért futott körbe a Balatont. A kazincbarcikai Forrest Gump segítő nélkül, nehéz körülmények között futotta körbe a tavat, ezzel felhívva a figyelmet arra, hogy több vakvezető kutyára lenne szükség.

Hogyan tájékozódhatunk arról, mi várható a környékünkön az éghajlatváltozás jelensége és hatásai kapcsán?

Dátum: 2022. márc 02. 08:00

Éljünk akár nagyvárosban, vagy vidéki kis községben, tagadhatatlan, hogy mindennapjainkat, amiben élünk, a társadalmi-, gazdasági rendszerek és a körülöttünk lévő környezeti hatások befolyásolják, szabályozzák. Az ezekben bekövetkező, akár kismértékű változások is lényegesen érinthetik családjainkat, munkánkat és általában az életünket.

Kazincbarcika segítséget nyújt ukrán testvérvárosának

Dátum: 2022. márc 01. 15:40

Az orosz-ukrán háború kitörését követően, a kialakult katasztrofális helyzetre való tekintettel Kazincbarcika Város Önkormányzata azonnal felvette a kapcsolatot ukrán testvérvárosával, Técsővel. A település megköszönve a felajánlott segítséget egy listát küldött arról, hogy mire volna sürgősen szükségük.

Átadták a Don Bosco új műhelycsarnokát

Dátum: 2022. márc 01. 08:40

Február 28-án adták át a Tedd képessé szakképzési program részeként épült műhelycsarnokot. A Don Bosco Szakiskola, Középiskola és Gimnázium udvarán elhelyezkedő épülettel a szakképzés-fejlesztési mintaprogram egy újabb mérföldkőhöz érkezett.

Minden út Borsodba vezet

Dátum: 2022. márc 01. 08:00

Aktívan Borsodban címmel rendeztek konferenciát február 24-én az Edelényi Kastélysziget dísztermében. Az Aktív Magyarországért Kormánybiztosság és az Aktív és Ökoturisztikai Fejlesztési Központ által szervezett programra Klimon István Kazincbarcika alpolgármestere is meghívást kapott.

KolorTV élőben

Programajánló

Értékeink nyomában - kiállítás

Mezey István Művészeti Központ

Kolorfutás 2024

Születésfa-avató ünnepség

Völgy park

Idősek világnapja Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk