Hírek

Döntött a Kazincbarcikai Sporttanács a sporttámogatásokról

Dátum: 2021. nov 29. 08:00

Kazincbarcika Város Önkormányzata a helyi sportszervezetekkel, sportszövetségekkel történő együttműködés, az önkormányzati tulajdont képező sportlétesítmények fenntartása és működtetése, valamint az iskolai testnevelés és sporttevékenység gyakorlása feltételeinek támogatása érdekében idén ősszel létrehozta Kazincbarcika Sporttanácsát.

Önkormányzati támogatással kezdte meg az idei szezont is a Kazincbarcikai Jégpálya

Dátum: 2021. nov 29. 08:00

November 13-án városunkban is megkezdődött a jeges szezon. A Kazincbarcikai Jégpálya idén ismét megnyitotta kapuit a korcsolyázás kedvelői előtt. A város tulajdonában álló műjégpálya üzemeltetését jelenleg a Common Fountain Kft. végzi a Kazincbarcikai Ördögök SE-vel együttműködve. Kazincbarcika Város Önkormányzata a jeges szezon megkezdéséhez, a lakossági korcsolyázás és a jégkorongsport támogatásához a cég és az egyesület számára a létesítmény ingyenes használatát, valamint a sátorfedést biztosítja, mindemellett a jelenlegi pályatest megvásárlása is jelentős önkormányzati támogatásból történt.

Jó úton a cél felé

Dátum: 2021. nov 28. 11:13

A Kolorcity Kazincbarcika SC a 18. helyen zárta a tavalyi NB II-es bajnokságot, így a csapat négy szezont követően búcsúzni kényszerült a másodosztály küzdelmeitől. A Kazincbarcika a kiesést követően egyértelmű célként jelölte meg a mielőbbi visszajutást. Egy szinte teljesen megújult kerettel és új edzői stábbal vágtak neki a az NB III-ra való felkészülésnek.

Idén is legyen az ünnep még szebb!

Dátum: 2021. nov 28. 08:00

A Kazincbarcikai Egyesületek Fóruma és a Városszépítő Egyesület idén is meghirdeti a hagyományos városszépítő versenyét.

Idén is Mikulás-kocogás!

Dátum: 2021. nov 27. 18:27

Idén is Mikulás-kocogás! Fuss velünk december 6-án 17 órától, és támogasd egy mikulás-csomaggal a rászoruló családokat!

Sportágazati képzés indul az Irinyiben

Dátum: 2021. nov 27. 09:00

Sportágazati képzést indít 9. osztályosok számára a Kazincbarcikai Irinyi János Református oktatási központ. A képzés érettségi mellé sportedző-sportszervező, vagy fitness-wellness instruktor képesítést ad.

TÁJÉKOZTATÓ AZ ISKOLAÉRETTSÉGRŐL, AZ ISKOLAKEZDÉS HALASZTÁSÁRÓL/ELŐRE HOZÁSÁRÓL- 1. rész

Dátum: 2021. nov 27. 08:00

A cikk az iskolaérettség feltételeit, a korai beiskolázás esetleges káros következményeit, valamint az iskolakezdés halasztásának/előre hozásának lehetőségeit foglalja össze. Válaszok a leggyakrabban feltett szülői kérdésekre.

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2021. november 26.

Dátum: 2021. nov 26. 15:12

A koronavírus-járvány negyedik hullámában országos és helyi szinten is növekszik a fertőzöttek száma, így Kazincbarcika Város Önkormányzata újra megkezdi a lakosság rendszeres tájékoztatását. Az érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról adunk hírt és iránymutatást Önöknek minden pénteken a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István és dr. Makkai Orsolya alpolgármesterek hivatalos Facebook-oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános higiéniai szabályokat minden esetben tartsák be, amennyiben felsőlégúti megbetegedést tapasztalnak, telefonon hívják fel háziorvosukat! Személyesen orvosi utasítás nélkül a rendelőkben ne jelenjenek meg! Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

Adventtőj újévig programsorozat Kazincbarcikán

Dátum: 2021. nov 26. 15:00

Kazincbarcika Város Önkormányzatának támogatásával idén is számos program várja az érdeklődőket Kazincbarcikán adventtől egészen újévig.

Már elkészült az idei adventi koszorú

Dátum: 2021. nov 26. 14:06

Már elkészült az idei adventi koszorú a polgármesteri hivatal előtt, a megújult dísz téren, ahol Advent első vasárnapján, azaz november 28-án meg is gyújtanak egy gyertyát.