Hírek

Útfejlesztés és parkolóhelyek kialakítása az Árpád Fejedelem Tagiskolánál

Dátum: 2021. okt 25. 15:58

Kazincbarcika Város Önkormányzatának döntése alapján néhány hónapon belül megkezdődik az Árpád Fejedelem Tagiskola előtti útszakasz bővítése, mindemellett jelentős számú parkolóhely kialakítására is sor kerül.

Lakossági tájékoztató a BMH Nonprofit Kft. hulladékszállítási és nyitvatartási rendjéről

Dátum: 2021. okt 25. 08:44

Kazincbarcika Város Önkormányzata nevében tájékoztatom a tisztelt lakosságot, hogy a hulladékszállítás rendje nem változik a november 1-jei ünnepnap alkalmával. A hulladékot változatlanul, a korábbi megszokott rend szerint szállítják el.

Hamarosan jönnek a fagyok - Ideje téliesíteni a vízórákat

Dátum: 2021. okt 24. 11:55

Hamarosan érkeznek a mínuszok. A vízmérők, a vízvezetékek és a szerelvények téliesítésének fontosságára hívja fel a figyelmet a Magyar Víziközmű Szövetség.

Magáénak vallotta az elhagyott pénztárcát

Dátum: 2021. okt 24. 08:55

A kazincbarcikai rendőrök ismeretlen tettes azonosításához kérik az állampolgárok segítségét.

Ismét változik a forgalmi rend a 26. számú főúton Kazincbarcikán

Dátum: 2021. okt 23. 13:38

Újabb szakaszához érkezett városunk nagy volumenű közlekedési infrastruktúra-fejlesztési beruházása: a 26-os út, a Tesco melletti Attila út és a Budai Nagy Antal utca egyes szakaszait érintő körforgalom építése. A kivitelezési munkálatok miatt eddig bevezetett ideiglenes forgalomkorlátozások és forgalmirend-változások továbbra is érvényben maradnak, illetve október 25-én, hétfőn 9:00 órától kiegészülnek továbbiakkal.

A tehetséggondozás lehetőségei

Dátum: 2021. okt 23. 13:31

A megyei Pedagógiai Szakszolgálat Kazincbarcikai Tagintézménye és Sajószentpéteri Telephelye bemutatkozó sorozatának ötödik részében a tehetséggondozás lehetőségeiről olvashatnak.

Az 1956-os forradalom és szabadságharc hőseire emlékeztek

Dátum: 2021. okt 23. 13:04

Az 1956-os forradalom és szabadságharc 65. évfordulójának alkalmából tartott ünnepi megemlékezést Kazincbarcika Város Önkormányzata.

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2021. október 22.

Dátum: 2021. okt 22. 19:04

A koronavírus-járvány negyedik hullámában országos és helyi szinten is növekszik a fertőzöttek száma, így Kazincbarcika Város Önkormányzata újra megkezdi a lakosság rendszeres tájékoztatását. Az érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról adunk hírt és iránymutatást Önöknek minden pénteken a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István és dr. Makkai Orsolya alpolgármesterek hivatalos Facebook-oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános higiéniai szabályokat minden esetben tartsák be, amennyiben felsőlégúti megbetegedést tapasztalnak, telefonon hívják fel háziorvosukat! Személyesen orvosi utasítás nélkül a rendelőkben ne jelenjenek meg! Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

Továbbra is az ALTEO látja el távhővel Kazincbarcikát

Dátum: 2021. okt 21. 18:33

Tíz évre szóló hőszolgáltatási szerződést kötött Kazincbarcika Város Önkormányzatával az ALTEO. A megállapodás értelmében az újgenerációs energiacég leányvállalata, az ALTEO-Therm Kft. 2032. szeptember 30. napjáig állít elő távhőt Borsod-Abaúj-Zemplén megye harmadik legnagyobb településének.

Burkolatjavítás miatt forgalomkorlátozás lesz a 26-os főút sajószentpéteri szakaszán

Dátum: 2021. okt 21. 14:41

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. beruházásában nagyfelületű burkolatjavítási munkák zajlanak a 26-os főút sajószentpéteri átkelési szakaszán, a Miskolc felé vezető oldalon. A Kossuth Lajos út, Bem József utcai és Jókai Mór utcai kereszteződések közötti szakaszát érintő munkálatok október 21-én, csütörtökön kezdődnek és várhatóan november végéig tartanak majd.

KolorTV élőben

Programajánló

Portugál

Edelény, Hadobás Pál Művelődési Központ

Vidám gyermeknapok az Egressy Béni Városi Könyvtárban

Egressy Béni Városi Könyvtár

Made in Hungária

Don Bosco Sportközpont

KolorPlatz-avató

Gyermeknap Kazincbarcikán

Kazincbarcika, Fő tér

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk