Életmód

Különleges könyvet ajánlottak az olvasók figyelmébe

Dátum: 2021. jún 21. 12:30

Csorba Zoltán: Négy évtized atlétika című kétkötetes könyvének bemutatóját tartották június 12-én, a miskolci Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtárban. A program résztvevői a magyar veterán atlétika világába nyerhettek bepillantást és a helyszínen egy erre az alkalomra elkészített minikiállítást is megtekinthettek.

Kutyameleg: a háziállatokat is hőhullám fenyegeti

Dátum: 2021. jún 20. 09:00

Forró beton, kiszáradt vizes tálka, rövid lánc és árnyékmentes hely, már ez is elég ahhoz, hogy a kutyatartás kapcsán baj történjen... A nappali 30 foknál magasabb csúcshőmérséklet idején a rosszul tartott házi kedvencek rövid időn belül hőgutát kaphatnak, mely hosszú távon pusztuláshoz vezet. A nyári meleg napokon a hosszabb ideig tartó sétáltatást érdemes kora reggel és késő délután megtartani. A naptól felhevült aszfaltot is érdemes elkerülni, hiszen ott könnyen égési sérülés fenyegeti a sétáltatott kutya mancsát. Az állatokról való gondoskodás a gazdi feladata.

Veszélytelen fürdőzés - Szabályok és tanácsok

Dátum: 2021. jún 19. 09:00

Itt a vakáció, megérkezett a meleg is. Gyermekek és szüleik hűsölnek a strandokon, tavaknál és a nyílt vizek mellett.

Leander dark – Sötétség a 26-oson

Dátum: 2021. jún 17. 12:42

A sofőr nem tudta volna megmondani, hogy mennyivel hajtott kistehergépkocsijával, mivel nem volt kilométerórája, sem műszerfala, sem lámpája, sem irányjelzője, sem…

Hogy meglepetések a nyaralás alatt érjék, és ne otthonába hazatérve!

Dátum: 2021. jún 16. 11:30

Az Európai Bűnmegelőzési Hálózat (EUCPN) immár harmadik éve szervezi meg az „Európai Vagyonvédelmi Napot”, idén 2021. június 16-án. A tagállamokon átívelő kezdeményezés célja, hogy a nyaralások megkezdése előtt felhívja a figyelmet az otthonbiztonságra, a lakásbetörések megelőzésére, a különféle vagyonvédelmi eszközök, praktikák alkalmazásának fontosságára.

Lezárt ügyek – Lefoglalt jegygyűrű után jöhetett a lagzi

Dátum: 2021. jún 14. 15:49

A rendőrség befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyben egy felsőtelekesi férfi ellopott egy jegygyűrűt. A rendőrség megtalálta az ékszert, így a jegyespár megtarthatta az esküvőt.

Soha ne hagyjuk magára az autóban az ebet!

Dátum: 2021. jún 13. 07:26

Ahogy már több gazda nyilván hallott róla, 2020-tól betörheti a rendőr a szélvédőt, ha kocsiba zárt ebet találnak a nyári melegben. Ezen felül állatkínzásért – bűncselekménynek minősülő gondatlanság vétkével – eljárás is indul a sofőr ellen.

Négy évtized atlétika két kötetben

Dátum: 2021. jún 11. 11:27

Csorba Zoltán: Négy évtized atlétika című két kötetes könyvét mutatják be június 12-én, szombaton délelőtt 10 órától a miskolci Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtárban (Mindszent tér 2.). A kiadványban a magyar veterán atlétika kiválóságairól, rekordjairól, eredményeiről olvashatnak.

AnimaSlam – Süssön rád a nap!

Dátum: 2021. jún 10. 14:20

Animációs slampoetry nemtóthvikitől, kibontva ez azt jelenti, hogy készítettünk egy kisfilmet a nyárról (nem kell olvasni).

Gyereknapi játszóház Herbolyán

Dátum: 2021. máj 30. 09:00

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is megszervezték a gyereknapi kézműves játszóházat a Herbolyán élő gyermekek számára. Május 27-én új helyszínen a Herbolyai Közösségi Ház udvarán alkottak együtt a kicsik és nagyok.

KolorTV élőben

Programajánló

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

KolorPlatz-avató

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk