Kazincbarcika

Innen tudhatja meg, mennyi gépjárműadót kell fizetnie

Dátum: 2022. márc 07. 13:17

Február közepe óta érkeznek az autósok elektronikus tárhelyére a gépjárműadóval kapcsolatos értesítések, határozatok a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól (NAV). Aki nem nyitja meg időben a dokumentumot, nem tudja meg, mennyit kell fizetnie március 15-éig. A késedelem sokba kerülhet.

Választás 2022

Dátum: 2022. márc 06. 08:00

Magyarország Köztársasági Elnöke a 7/2022.(I.11.) KE határozatával kitűzte az országgyűlési képviselők 2022. évi általános választását 2022. április 3. napjára és ugyanezen a napon országos népszavazás is lebonyolításra kerül.

Ismét két menü közül lehet majd választani

Dátum: 2022. márc 06. 08:00

Április elsejétől ismét A és B menü közül választhatnak a városi nevelési-oktatási és idősellátási intézmények közétkeztetési szolgáltatását igénybe vevők.

Idén is lesz Kolorfutás

Dátum: 2022. márc 05. 08:00

Kilencedik alkalommal szervezi meg a Barcika Art Nonprofit Kft. Kazincbarcikán a Kolorfutást. A tavalyi sikeres rendezvénynek köszönhetően augusztus 27-én ismét éjszaka futhatnak majd Kolorcity utcáin a futás szerelmesei.

Rend a lelke mindennek

Dátum: 2022. márc 05. 08:00

A mindennapi élethelyzetekben sokan úgy gondoljuk, hogy a rendőrség és az önkormányzati rendészet feladatellátása nagyon hasonló, azonban fontos látni azt, hogy a két szervezet, bár együttműködésben végzi munkáját, mégis elkülönül egymástól.

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2022. március 4.

Dátum: 2022. márc 04. 17:08

A koronavírus-járvány ötödik hullámában országos és helyi szinten is stagnál vagy csökken a fertőzöttek száma, a kormány várhatóan nem hoz további járványügyi intézkedéseket. Kazincbarcika Város Önkormányzata fontosnak tartja, hogy az esetszámokról és a helyi gondozási, nevelési és oktatási intézmények COVID-érintettségéről tájékoztassa a lakosságot. Ezekről és az esetleges rendkívüli intézkedésekről, információkról továbbra is hírt adunk Önöknek minden pénteken a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István és dr. Makkai Orsolya alpolgármesterek hivatalos Facebook-oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános higiéniai szabályokat minden esetben tartsák be, amennyiben felsőlégúti megbetegedést tapasztalnak, telefonon hívják fel háziorvosukat! Személyesen orvosi utasítás nélkül a rendelőkben ne jelenjenek meg! Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

Biztosított a feladatok ellátása az idén

Dátum: 2022. márc 04. 08:00

Elfogadta Kazincbarcika város 2022. évi költségvetését a képviselő-testület a február 28-ai munkaterv szerinti ülésén. Az idei ismételten feszes és jól megtervezett költségvetés a kötelezően ellátandó feladatok magas szintű ellátásán túl a tavalyi éveben elkezdett beruházások folytatására, valamint a következő európai uniós pályázati etaphoz az előkészítő, tervezői munkálatokra is lehetőséget ad.

Tájékoztató éves adófizetési kötelezettségről

Dátum: 2022. márc 03. 09:28

Az idei évtől a NAV protokolljához hasonlóan a Kazincbarcika Város Önkormányzatának befizetendő éves kommunális és építményadóról szóló két csekket egy borítékban és egy időpontban kapják meg a városlakók.

Hamarosan újra lehetnek szabadtéri önkormányzati rendezvények

Dátum: 2022. márc 03. 09:19

Mivel a koronavírus esetszámok hetek óta folyamatos csökkenést mutatnak és a szakemberek egybehangzó véleménye alapján a járványveszély nagymértékben enyhült, ezért a város vezetése úgy döntött, hogy ismét engedélyezi az önkormányzat által támogatott, kültéri események megszervezését.

Lakossági tájékoztató MoLaRi rendszer hangos üzemű próbájáról

Dátum: 2022. márc 02. 15:59

Tájékoztatom városunk lakosságát, hogy 2022. március 07-én (hétfőn) Kazincbarcikán hangos szirénapróbára kerül sor.

KolorTV élőben

Programajánló

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Játszóeszköz-avatók Kazincbarcikán

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

Közösségi nap a Herbolyai-tavon

Kazincbarcika, Herbolyai II-es tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk