Kazincbarcika

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2022. március 11.

Dátum: 2022. márc 11. 17:17

A koronavírus-járvány ötödik hullámában országos és helyi szinten is stagnál vagy csökken a fertőzöttek száma, a kormány várhatóan nem hoz további járványügyi intézkedéseket. Kazincbarcika Város Önkormányzata fontosnak tartja, hogy az esetszámokról és a helyi gondozási, nevelési és oktatási intézmények COVID-érintettségéről tájékoztassa a lakosságot. Ezekről és az esetleges rendkívüli intézkedésekről, információkról továbbra is hírt adunk Önöknek minden pénteken a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István és dr. Makkai Orsolya alpolgármesterek hivatalos Facebook-oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános higiéniai szabályokat minden esetben tartsák be, amennyiben felsőlégúti megbetegedést tapasztalnak, telefonon hívják fel háziorvosukat! Személyesen orvosi utasítás nélkül a rendelőkben ne jelenjenek meg! Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

LIFE-CLIMCOOP II. pályázat – Környezettudatos vízfelhasználás!

Dátum: 2022. márc 11. 08:00

A LIFE19 CCA/HU/001320 – LIFE-CLIMCOOP - VÁROSOK ÉS HELYI VÁLLALATOK EGYÜTTMŰKÖDÉSE A KLÍMAADAPTÁCIÓÉRT című projekt keretein belül Kazincbarcika Város Önkormányzata és a BorsodChem Zrt. Klíma Alapot hozott létre, melynek részeként nyilvános pályázatot hirdetnek.

Tűzgyújtási tilalom van az egész országban

Dátum: 2022. márc 10. 11:32

Csütörtöktől visszavonásig tűzgyújtási tilalom van érvényben az egész országban - tájékoztatott az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF). A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) közleményben kérte, hogy mindenki legyen fokozottan körültekintő, Magyarországon ugyanis az erdőtüzek 99 százalékát emberi mulasztás okozza.

Lakossági tájékoztató KSH önkéntes adatszolgáltatásokról

Dátum: 2022. márc 10. 10:43

Tájékoztatjuk városunk lakosságát, hogy a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) Kazincbarcika településen a hivatal elnöke által 2022-re engedélyezett, önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételeket hajt végre, a korábbi évek gyakorlata szerint.

Közlemény távhőszolgáltatás szüneteltetéséről

Dátum: 2022. márc 09. 12:48

Tisztelt Felhasználóink! Értesítjük Önöket, hogy a távhőszolgáltatás a távhővezeték rendszeren történő javítási munka miatt 2022. 03. 17-én 06.00 órától várhatóan 2022. 03. 17-én 20.00 óráig az alább felsorolt területen szünetel.

Józansággal biztonságban

Dátum: 2022. márc 09. 10:38

A közlekedésbiztonsággal foglalkozó szakemberek az ittas vezetést a „három gyilkos” egyikeként (biztonsági öv használatának elmulasztása, gyorshajtás mellett) szokták emlegetni.

A Kazincbarcikai Fedett Uszoda ünnepi nyitvatartása

Dátum: 2022. márc 09. 08:31

A Kazincbarcikai Fedett Uszoda a március 15-ei ünnepek alatt az alábbiak szerint tart nyitva:

Nőnapi meglepetés a városi intézmények dolgozóinak

Dátum: 2022. márc 08. 10:38

Régi hagyomány, hogy Kazincbarcika vezetése készül egy kis meglepetéssel a városi intézmények hölgy dolgozóinak, Nőnap alkalmából.

Választás 2022 – Szavazókörök Kazincbarcikán

Dátum: 2022. márc 08. 10:30

A Kolorhét újság március 4-én megjelenő lapszámában technikai okok miatt hibásan jelent meg a kazincbarcikai szavazókörök számozása. A helyes sorrend az alábbiakban olvasható, valamint az újság március 25-ei számában jelenik meg.

Közlemény a KolorAPP karbantartás miatti szüneteltetéséről

Dátum: 2022. márc 07. 14:58

Értesítjük a Tisztelt Felhasználókat, hogy a KolorAPP mobilapplikáció a szerver karbantartása miatt március 7-én, hétfőn 18 órától ideiglenesen nem üzemel.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk