Kazincbarcika

Legyünk tudatos online vásárlók és eladók!

Dátum: 2021. nov 07. 08:00

A pandémia kezdete óta sok cégnek kellett áttérni az online működésre, hogy folytathassa tevékenységét. Azzal, hogy az emberek egyre többet használják az online szolgáltatásokat és egyre többször webshopokban vásárolnak, nagyot nőtt a kiberbűnözők mozgástere.

Az “Élet fája”

Dátum: 2021. nov 06. 12:04

Dr. Kiss Attila B-A-Z megyei rendőrfőkapitány úr kezdeményezésére a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság és az önkormányzat közösen ültette el az “Élet fáját” a Völgy Parkban.

„Múltunk és jelenünk” - Diósgyőri Képzőművész Stúdió ’76

Dátum: 2021. nov 06. 08:00

Magyarország egyik első független és önálló képzőművészeti alkotóközössége, az idén 45 éves Diósgyőri Képzőművész Stúdió '76 művészeinek alkotásaiból nyílt kiállítás a Mezey István Művészeti Központban november 4-én.

Hová vihetjük a felesleges lomjainkat?

Dátum: 2021. nov 06. 08:00

Kazincbarcika panelházas területein gyakori probléma, hogy illetéktelenek a szeméttárolók mellé helyezik ki a tárolóba már be nem férő holmikat. A települési szilárd hulladékot kötelezően az edényzetbe kell tenni, ellenkező esetben, ha mellé van rakva, illegális elhelyezésnek számít. A szeméttároló környezetének a tisztán tartása a társasházat kezelő üzemeltető feladata. Az összegyűlt, felesleges lomok eltüntetésének két lehetősége is van Kazincbarcikán.

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2021. november 5.

Dátum: 2021. nov 05. 17:17

A koronavírus-járvány negyedik hullámában országos és helyi szinten is növekszik a fertőzöttek száma, így Kazincbarcika Város Önkormányzata újra megkezdi a lakosság rendszeres tájékoztatását. Az érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról adunk hírt és iránymutatást Önöknek minden pénteken a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István és dr. Makkai Orsolya alpolgármesterek hivatalos Facebook-oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános higiéniai szabályokat minden esetben tartsák be, amennyiben felsőlégúti megbetegedést tapasztalnak, telefonon hívják fel háziorvosukat! Személyesen orvosi utasítás nélkül a rendelőkben ne jelenjenek meg! Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

Szja-visszatérítés: beindultak az adathalászok

Dátum: 2021. nov 05. 11:27

Sem e-mailben, sem telefonon, sem SMS-ben nem kér adatokat a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) adó-visszatérítés céljából.

Elkészült a Jubileumi híd karbantartása

Dátum: 2021. nov 04. 12:30

A felújítás alatt teljesen új tartószerkezetet kapott a Jubileumi híd, valamint október végén elkészültek az új hídelemek is, így az elmúlt héten megtörtént a átkelő újjáépítése.

ALTEO Nyrt. – Átadták az új villamosenergia-tárolót

Dátum: 2021. nov 04. 12:18

Befejeződtek az ALTEO Nyrt. „Különböző paraméterű akkumulátorcellákkal felépített tárolólétesítmény integrálása a villamosenergiarendszerbe” című kutatási projektjének kivitelezési munkálatai. A Kazincbarcikai Fűtőerőmű területén kialakított, villamosenergia-tárolót szerdán adták át hivatalosan.

Véget ért az idősek hónapja rendezvénysorozat

Dátum: 2021. nov 04. 11:55

Gergely Róbert Szécsi Pál emlékkoncertjével ért véget az idősek hónapja rendezvénysorozat Kazincbarcikán. A nagysikerű koncerten Szécsi Pál legnépszerűbb slágerei csendültek fel.

LIFE-CLIMCOOP pályázat – Környezettudatos vízfelhasználás!

Dátum: 2021. nov 03. 15:01

Tavaly indult el az új, az éghajlatváltozáshoz való alkalmazkodást célul kitűző Life Climcoop projekt városunkban. A projekt Kazincbarcika és a BorsodChem Zrt. között jött létre konzorciumi partnerekkel kiegészülve, a Miskolci Egyetem koordinálásával.

KolorTV élőben

Programajánló

70 éves a mi városunk! - ovis gála

Don Bosco Sportközpont

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk