Kazincbarcika

Közeledik a gépjárműadó második részletének befizetési határideje

Dátum: 2021. szept 11. 08:00

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) áprilisig értesített mindenkit, akinek gépjárműadót kell fizetnie az idei gépjárműadóval kapcsolatos változásokról és az aktuális összegekről. Az adó második részletét szeptember 15-éig kell befizetni.

Magyar Kupa: a Nyíregyházával kezdenek

Dátum: 2021. szept 11. 00:00

Hétfő kora délután sorsoltak a férfi röplabda Magyar Kupában, a Vegyész RC Kazincbarcika ellenfele a legjobb 16 között az NB I-es GLP Nyíregyháza lesz.

Adathalászatra figyelmeztet a Magyar Posta

Dátum: 2021. szept 10. 08:00

Csalók megtévesztő, a Magyar Posta nevét és arculati elemeit, logóját használó, veszélyes e-mailt és sms-t küldenek, erről érkezett több bejelentés a postához - hívta fel a figyelmet a társaság.

Tanévkezdés - Vigyázzunk egymásra

Dátum: 2021. szept 09. 10:11

A tanévkezdet időszaka fokozott veszélyeket rejt a közúti közlekedésben, különösen a gyermekekre nézve. Ezért szükséges, hogy a járművezetők felkészüljenek az elmúlt hónapoktól jelentősen eltérő szeptemberi közúti forgalomra, az őszi időszakkal járó speciális kockázatokra.

Csaló e-mailekre figyelmeztet a kibervédelmi intézet

Dátum: 2021. szept 09. 09:40

Covid-igazolványra hivatkozó, káros csatolmányt tartalmazó, kéretlen elektronikus levelekkel kapcsolatban adott ki figyelmeztetést a Nemzeti Kibervédelmi Intézet.

52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus – Szeretetvendégség

Dátum: 2021. szept 08. 08:00

Szeptember 4-én országszerte 5000 rászorulót vendégeltek meg az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus 0. napján. A Szeretetvendégség célja az volt, hogy tanúságtételként a világ felé kézzelfoghatóan mutassa be Jézus szeretetét, aki kenyér formájában adta magát.

A kazincbarcikai Galagonya Citerazenekar Aranypáva Nagydíjat kapott

Dátum: 2021. szept 07. 14:40

A Magyar Kórusok Zenekarok és Népzenei Együttesek Szövetsége – KÓTA, az Egri Kulturális és Művészeti Központ, valamint Cantus Agriensis Kulturális Egyesület közös szervezésében rendezték meg a 25. Egri Népzenei Gálát szeptember 4-én és 5-én. Az Aranypáva Nagydíjas versenyen, ahol a hazai és határon túli aranypávás együttesek mérik össze tudásukat a kazincbarcikai Galagonya Citerazenekar nagydíjat kapott.

Világbajnokságon lett bronzérmes a kazincbarcikai Tóth Anna

Dátum: 2021. szept 07. 12:30

Tizenhat fiatal magyar atlétának is szurkolhattunk a Kenya fővárosában, Nairobiban megrendezett U20-as világbajnokságon. VB bronzéremmel tért haza a kazincbarcikai Tóth Anna.

Lakossági tájékoztató útlezárásról

Dátum: 2021. szept 06. 19:52

Tájékoztatom városunk lakosságát, hogy a Barcika Szolg Kft. Kazincbarcika, Hegyköz út 4-6. sz. melletti területen elvégzete a távhő vezeték cseréjét. A helyreállítás miatt szükséges az úttest teljes lezárása.

Showhajtás vetélkedő és Ninja Warrior

Dátum: 2021. szept 06. 13:04

Showhajtás vetélkedő és Ninja Warrior várta a gyermekeket szeptember 3-án a Kazinczy Tornacsarnokban, illetve a Völgy Parkban. Az általános iskolás tanulók különböző sorversenyeken, ügyességi játékokon és ész játékokon vehettek részt.

KolorTV élőben

Programajánló

Babakiállítás

Mezey István Művészeti Központ

Szárazon megúszós Vízikomplexum-bejárás

Vízi komplexum

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk