Kazincbarcika

Gyakorlatoztak a lánglovagok

Dátum: 2021. nov 15. 14:12

Tűzoltó gyakorlatot tartottak a Kazincbarcikai Tűzoltóság tagjai. A feltételezés szerint az Egressy Béni Városi Könyvtárban keletkezett tűz, ami átterjedt az első emeleten lévő Gyermekek Háza-Kézművesház műhelyeire. A lánglovagok a gyakorlat során sikeresen eloltották a képzeletbeli tüzet, valamint a sérülteket is kimentették a helyszínről.

Tovább nőtt a Kolorcity Kazincbarcika SC előnye

Dátum: 2021. nov 15. 11:37

A Kolorcity Kazincbarcika SC az NB3-as bajnokság tizenhetedik fordulójában az Aqua-General Hajdúszoboszló csapatát fogadta a Kolorcity Arénában. A kék-sárgák a november 14-ei mérkőzésen tovább növelték előnyüket a rivális BKV Előre csapatával szemben.

A karácsonyra szánt küldeményeket december 20-ig adják föl a postákon!

Dátum: 2021. nov 14. 08:00

Az év csúcsszezonjára megemelt létszámmal és kölcsönzött munkaerővel készül a Magyar Posta, több futárnál pedig fizetésre való POS-terminál is lesz.

Ne dőljön be a trükköknek!

Dátum: 2021. nov 14. 08:00

A rendőrség a trükkös tolvajokra hívja fel a figyelmet.

Utolsó szakaszához érkezik az Attila úti körforgalom kivitelezése

Dátum: 2021. nov 13. 17:00

November 15-én 9 órától újabb forgalmirend-változás lesz a városi nagy volumenű közlekedési infrastruktúra-fejlesztési beruházás, a 26-os út, a Tesco melletti Attila út és a Budai Nagy Antal utca egyes szakaszait érintő körforgalom építése miatt.

Közlekedési kisokos – Frissítsük fel tudásunkat! – Kerékpár

Dátum: 2021. nov 13. 08:00

Mivel a településen a kerékpárút-hálózatnak köszönhetően szinte minden fontos intézmény és bevásárlóhely elérhető kétkeréken is, sokan választják ezt a megoldást, hogy elérjék úti céljukat. Mielőtt azonban biciklire pattanunk, érdemes feleleveníteni néhány közlekedési szabályt, hiszen most az infrastruktúrális beruházások miatt sokszor el kell térnünk a bevett útvonalunktól, a változtatás pedig fokozottabb odafigyelést igényel.

Logopédiai ellátás a pedagógiai szakszolgálatnál

Dátum: 2021. nov 13. 08:00

A megyei Pedagógiai Szakszolgálat Kazincbarcikai Tagintézménye és Sajószentpéteri Telephelye bemutatkozó sorozatának hetedik részében a logopédiai ellátásról olvashatnak.

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2021. november 12.

Dátum: 2021. nov 12. 16:03

A koronavírus-járvány negyedik hullámában országos és helyi szinten is növekszik a fertőzöttek száma, így Kazincbarcika Város Önkormányzata újra megkezdi a lakosság rendszeres tájékoztatását. Az érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról adunk hírt és iránymutatást Önöknek minden pénteken a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István és dr. Makkai Orsolya alpolgármesterek hivatalos Facebook-oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános higiéniai szabályokat minden esetben tartsák be, amennyiben felsőlégúti megbetegedést tapasztalnak, telefonon hívják fel háziorvosukat! Személyesen orvosi utasítás nélkül a rendelőkben ne jelenjenek meg! Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

Köszöntjük a szociális szféra dolgozóit!

Dátum: 2021. nov 12. 13:18

Kazincbarcika Város Önkormányzata a Szociális Munka Napja alkalmából szeretettel köszönti a szociális területen dolgozókat, és ezúton köszöni meg az elkötelezett, fáradhatatlan és magas szakmai színvonalú munkájukat.

Haltelepítés miatt horgászati tilalom lesz pénteken a Herbolyai tavakon

Dátum: 2021. nov 11. 13:27

Kazincbarcika Város Önkormányzata tájékoztatja Önöket, hogy a Barcika Park Nonprofit Kft. november 12-én haltelepítést végez a Herbolyai I. és II. tavakon. A cég visszavonásig horgászati tilalmat rendel el a ragadozó halakra az érintett vízterületeken.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk