Hírek

Rendszámcsere és tankolás után, fizetés nélkül távoztak a benzinkutakról

Dátum: 2022. febr 28. 09:34

A szlovák elkövetők Aggteleknél jutottak vissza hazájukba, de a magyar és szlovák rendőri együttműködésnek köszönhetően még az úton elfogták őket.

Közlekedési baleset történt hétvégén a Mátyás király úton

Dátum: 2022. febr 28. 09:30

Baleset történt hétvégén hajnalban a Mátyás király úton. Egy Honda típusú személygépkocsi először egy út melletti hirdetőtáblának, majd lámpaoszlopnak ütközött. A gépjármű vezetője könnyű sérüléseket, utasa súlyos fejsérülést szenvedett.

Az önkormányzat segíti a fiatal párokat a közös életkezdésben

Dátum: 2022. febr 27. 08:00

A kazincbarcikai fiatal házasok és élettársak számára országosan is példaértékű lehetőséget biztosít Kazincbarcika Város Önkormányzata az életkezdéshez. Az önkormányzat megbízása alapján a Barcika Szolg Vagyonkezelő és Szolgáltató Kft. üzemeltetésében működő Bercsényi úti fiatalok garzonházában rendkívül kedvező feltételekkel bérelhetnek lakást öt évre.

Utánpótlás: Kecskeméten nyertek tornát a VRCK minisei

Dátum: 2022. febr 26. 08:00

A Vegyész RC Kazincbarcika U13-as fiú csapata a hétvégén a Kecskeméti Sportiskola B és a MÁV Előre B csapata ellen játszott tornát a másodosztályban, és mindkét összecsapást szettveszteség nélkül abszolválták fiaink.

Ne vezessen ittasan!

Dátum: 2022. febr 26. 08:00

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 26 ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az elmúlt napokban, mielőtt még balesetet okozhattak volna.

Tour de Hongrie – Kazincbarcika-Kazincbarcika a 4. szakasz

Dátum: 2022. febr 25. 19:20

Péntek este az M4Sport műsorában mutatták be az idei Magyar Kerékpáros Körverseny útvonalát. A 43. Tour de Hongrie nemzetközi mezőnye május 11-én Csákvárról rajtol és öt nap alatt 905 kilométert tesz meg a végső befutóig, a Kékestetőig. Kazincbarcika immár negyedik alkalommal lesz az egyik házigazdája a megmérettetésnek. Idén május 14-én Kazincbarcikáról startol a verseny és a 177 km-es 4. szakasz célállomása is városunk lesz.

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2022. február 25.

Dátum: 2022. febr 25. 12:14

A koronavírus-járvány ötödik hullámában országos és helyi szinten is stagnál vagy csökken a fertőzöttek száma, a kormány várhatóan nem hoz további járványügyi intézkedéseket. Kazincbarcika Város Önkormányzata fontosnak tartja, hogy az esetszámokról és a helyi gondozási, nevelési és oktatási intézmények COVID-érintettségéről tájékoztassa a lakosságot. Ezekről és az esetleges rendkívüli intézkedésekről, információkról továbbra is hírt adunk Önöknek minden pénteken a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István és dr. Makkai Orsolya alpolgármesterek hivatalos Facebook-oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános higiéniai szabályokat minden esetben tartsák be, amennyiben felsőlégúti megbetegedést tapasztalnak, telefonon hívják fel háziorvosukat! Személyesen orvosi utasítás nélkül a rendelőkben ne jelenjenek meg! Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

Tavaszi és húsvéti dekoráció verseny

Dátum: 2022. febr 24. 13:07

A 25 éves Kazincbarcikai Egyesületek Fóruma jubileuma alkalomból meghirdeti „Tavasz van, gyönyörű” címmel tavaszi és húsvéti dekoráció versenyét.

Folytatódik az elöregedett, veszélyes fák kivágása és a faültetés

Dátum: 2022. febr 24. 08:00

Az elkövetkezendő napokban a Mátyás király úton nyolc darab veszélyes, elöregedett fát távolítanak el a Barcika Park Nonprofit Kft. munkatársai. Az érintett területen tavaly öt facsemetét ültettek ki, a most kivágott fák pótlásáról további tíz-tizenegy facsemetével gondoskodnak majd a szakemberek a lakók és Riespler Pál, a körzet önkormányzati képviselője közreműködésével.

Menetrendi változások március 5-től

Dátum: 2022. febr 23. 12:19

2022. március 5-étől az alábbi menetrendi változások lépnek életbe:

KolorTV élőben

Programajánló

Értékeink nyomában - kiállítás

Mezey István Művészeti Központ

Kolorfutás 2024

Születésfa-avató ünnepség

Völgy park

Idősek világnapja Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk