Hírek

Baleset miatti forgalomelterelés az Egressy út 26-os főút és Jószerencsét út közti szakaszán

Dátum: 2021. dec 07. 17:25

Öt óra előtt nem sokkal egy személygépkocsi gyalogost gázolt az Egressy úton, a 26. sz. főútról a Jószerencsét út felé haladva. A gyalogos sérüléseit a mentőszolgálat kiérkező munkatársai látják el. A helyszínt rendőrök bíztosítják és a rendészet munkatársai is segítenek a forgalom elterelésében. A helyszínelés idejére az útszakaszt lezárták, a Jószerencsét utat a Tóth Árpád útról lehet megközelíteni. Cikkünket a legújabb információk birtokában folyamatosan frissítjük.

Jótékony futók Kazincbarcikán

Dátum: 2021. dec 07. 14:51

Idén a Télapó indította el a Mikulás-kocogást december 6-na a megújult Fő téren. A népszerű sportrendezvényre szép számban érkeztek nevezők, hiszen több, mint 120 Mikulás-csomag gyűlt össze, amit a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ a Nagycsaládosok Karácsonyán oszt szét a rászoruló családok közt.

A VRCK adománya a rászorulóknak

Dátum: 2021. dec 07. 13:51

A Vegyész Röplabda Club Kazincbarcika a hétfői mérkőzése alatt adománygyűjtést is szervezett, és idén is rengeteg felajánlás gyűlt össze a kazincbarcikai rászoruló családok részére.

Befejeződött a halálos baleset szemléje

Dátum: 2021. dec 07. 11:06

Egy személygépkocsi vezetője veszítette életét az 26-os számú főúton.

Advent idején is biztonságban

Dátum: 2021. dec 06. 08:26

Az adventi időszakban az állampolgárok szubjektív közbiztonságérzetének javítása érdekében a rendőrség kiemelt figyelmet fordít a karácsonyi kirakodóvásárok helyszíneire, a piacokra, a bevásárlóközpontokra, valamint minden olyan jelentősebb tömegeket vonzó rendezvényre, ahol nagyobb eséllyel válhatunk jogsértések áldozataivá.

Felkészült a télre a Barcika Park Nonprofit Kft.

Dátum: 2021. dec 05. 08:00

Felkészült a téli időjárásra a Barcika Park Nonprofit Kft. Az elmúlt idősszakban megtörtént a gépek átszerelése, valamint önkormányzati támogatással új kommunális jármű került beszerzésre.

Ünnepi megemlékezést tartott a Kazincbarcikai Hadigondozottak Egyesülete

Dátum: 2021. dec 05. 08:00

A Hadigondozottak Országos Napja alkalmából tartott ünnepi megemlékezést a Kazincbarcikai Hadigondozottak Egyesülete november 26-án. A Hadirokkantak, Hadiözvegyek és Hadiárvák Országos Nemzeti Szövetsége 2020-ban ünnepelte fennállásuk 30. évfordulóját.

TÁJÉKOZTATÓ AZ ISKOLAÉRETTSÉGRŐL, AZ ISKOLAKEZDÉS HALASZTÁSÁRÓL/ELŐRE HOZÁSÁRÓL- 2. rész

Dátum: 2021. dec 04. 08:00

A cikk válaszol leggyakrabban feltett szülői kérdésekre, az iskolaérettség feltételeiről, a korai beiskolázás esetleges káros következményeiről, valamint az iskolakezdés halasztásának/előre hozásának lehetőségeiről.

Gyermekkönyvtári napok a városi könyvtárban

Dátum: 2021. dec 04. 08:00

Gyermekkönyvtári napokat tartanak az Egressy Béni Városi Könyvtárban december elseje és hatodika között. A programsorozat célja az olvasás, a könyvtárhasználat népszerűsítése.

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2021. december 3.

Dátum: 2021. dec 03. 15:02

A koronavírus-járvány negyedik hullámában országos és helyi szinten is növekszik a fertőzöttek száma, így Kazincbarcika Város Önkormányzata újra megkezdi a lakosság rendszeres tájékoztatását. Az érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról adunk hírt és iránymutatást Önöknek minden pénteken a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István és dr. Makkai Orsolya alpolgármesterek hivatalos Facebook-oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános higiéniai szabályokat minden esetben tartsák be, amennyiben felsőlégúti megbetegedést tapasztalnak, telefonon hívják fel háziorvosukat! Személyesen orvosi utasítás nélkül a rendelőkben ne jelenjenek meg! Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

KolorTV élőben

Programajánló

Játszóeszköz-avatók Kazincbarcikán

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

Közösségi nap a Herbolyai-tavon

Kazincbarcika, Herbolyai II-es tó

Portugál

Edelény, Hadobás Pál Művelődési Központ

Made in Hungária

Don Bosco Sportközpont

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk