Kazincbarcika

Négy induló, négy arany – Masters OB.

Dátum: 2022. ápr 02. 08:00

Masters Súlyemelő Országos Bajnokságot rendeztek március 26-án és 27-én Tatabányán. A megmérettetésről Kovácsné Fábián Mária, Nagy Gyula, Hornyák József és Pátrovics Géza is aranyéremmel tért haza.

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2022. április 1.

Dátum: 2022. ápr 01. 16:03

A koronavírus-járvány ötödik hullámában országos és helyi szinten is stagnál vagy csökken a fertőzöttek száma, a kormány várhatóan nem hoz további járványügyi intézkedéseket. Kazincbarcika Város Önkormányzata fontosnak tartja, hogy az esetszámokról és a helyi gondozási, nevelési és oktatási intézmények COVID-érintettségéről tájékoztassa a lakosságot. Ezekről és az esetleges rendkívüli intézkedésekről, információkról továbbra is hírt adunk Önöknek minden pénteken a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István és dr. Makkai Orsolya alpolgármesterek hivatalos Facebook-oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános higiéniai szabályokat minden esetben tartsák be, amennyiben felsőlégúti megbetegedést tapasztalnak, telefonon hívják fel háziorvosukat! Személyesen orvosi utasítás nélkül a rendelőkben ne jelenjenek meg! Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

Lakossági tájékoztató házhoz menő zöldhulladék gyűjtésről

Dátum: 2022. ápr 01. 11:50

Tájékoztatom városunk lakosságát, hogy a BMH Nonprofit Kft. 2022. áprilisában indítja a házhoz menő zöldhulladék gyűjtést.

Lakossági tájékoztató MoLaRi rendszer hangos üzemű próbájáról

Dátum: 2022. ápr 01. 11:43

Tájékoztatom városunk lakosságát, hogy 2022. április 11-én (hétfőn) Kazincbarcikán hangos szirénapróbára kerül sor.

"Bőrvilág" kiállítás nyílik hamarosan a Mezeyben

Dátum: 2022. ápr 01. 09:53

"Bőrvilág" címmel nyílik Zajácz Tamás bőrműves iparművész kiállítása jövő csütörtökön a Mezey István Művészeti Központ kiállítótermében. A tárlat különlegessége, hogy az érdeklődők az alkotásokat nem csak nézhetik, hanem tapinthatják is.

Hasznos tanácsok a tervezethez

Dátum: 2022. márc 31. 11:37

Az szja-bevallási tervezet már egy hónapja elérhető a webes felületen. A tervezetet érdemes átnézni, összehasonlítani a munkáltatóktól, kifizetőktől kapott igazolásokkal, és szükség esetén módosítani, majd beküldeni. A tervezet – az egyéni vállalkozók, a mezőgazdasági őstermelők és az áfafizetésre kötelezettek kivételével – a május 20-ai határidő lejártát követően automatikusan bevallássá válik.

A Kazincbarcikai Összevont Óvodákban államvizsgáznak

Dátum: 2022. márc 30. 13:43

A Kazincbarcikai Összevont Óvoda Székhely Óvodájában és a Mesevár Tagóvodában államvizsgázik az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem két végzős hallgatója.

Boldog bölcsis éveket!

Dátum: 2022. márc 30. 12:21

A Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ I. és II. Számú Bölcsődéjében kiváló szakemberek gondozásában, családias hangulatban és biztonságos, kulturált környezetben tudhatják azok a szülők gyermeküket, akik munkahelyi elfoglaltságuk, képzésük vagy egyéb okok miatt nem tudnak gondoskodni három év alatti gyermekük napközbeni elhelyezéséről.

Ügyeletet tartanak a választás hétvégéjén a kormányablakok és okmányirodák

Dátum: 2022. márc 29. 12:28

Rendkívüli nyitva tartással biztosítják szombaton és vasárnap a kormányablakok és okmányirodák a választáshoz kapcsolódó okmányok pótlásának ügyintézését.

Már elkezdődött a jelentkezés az MCC Egyetemi Programjára

Dátum: 2022. márc 29. 09:00

A felsőoktatásban tanulóknak szóló Mathias Corvinus Collegium Egyetemi Program Budapest mellett már Debrecenben, Miskolcon, Pécsett, Szegeden és Győrben is elérhető. Ezekben a vidéki egyetemvárosokban április 24-ig lehet jelentkezni a különböző iskolák ingyenes jogi, nemzetközi, közgazdasági, média, társadalom- és történelemtudomány, valamint pszichológia képzéseire.

KolorTV élőben

Programajánló

70 éves a mi városunk! - ovis gála

Don Bosco Sportközpont

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk