Kazincbarcika

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2022. március 18.

Dátum: 2022. márc 18. 16:20

A koronavírus-járvány ötödik hullámában országos és helyi szinten is stagnál vagy csökken a fertőzöttek száma, a kormány várhatóan nem hoz további járványügyi intézkedéseket. Kazincbarcika Város Önkormányzata fontosnak tartja, hogy az esetszámokról és a helyi gondozási, nevelési és oktatási intézmények COVID-érintettségéről tájékoztassa a lakosságot. Ezekről és az esetleges rendkívüli intézkedésekről, információkról továbbra is hírt adunk Önöknek minden pénteken a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István és dr. Makkai Orsolya alpolgármesterek hivatalos Facebook-oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános higiéniai szabályokat minden esetben tartsák be, amennyiben felsőlégúti megbetegedést tapasztalnak, telefonon hívják fel háziorvosukat! Személyesen orvosi utasítás nélkül a rendelőkben ne jelenjenek meg! Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

"Színes tintákról álmodom" címmel nyílt kiállítás a Mezeyben

Dátum: 2022. márc 18. 12:21

"Színes tintákról álmodom" címmel nyílt kiállítás a Mezey István Művészeti Központ emeleti kiállítótermében. A tárlaton az Ózdi SZC Deák Ferenc Technikum és Szakképző Iskola tanulóinak alkotásait tekintheti meg a művészetkedvelő közönség.

Kukucska nap az Angyalkert óvodában

Dátum: 2022. márc 18. 09:07

Az Angyalkert Görögkatolikus Óvoda március 30-án, szerdán 8 órától 11 óráig Kukukcska napot tart.

Második helyezett lett a Kazincbarcikai Összevont Óvodák az üzletlánc pályázatán

Dátum: 2022. márc 17. 09:22

Tavaly ősszel tizedik alkalommal hirdette meg a TESCO az „Ön választ, mi segítünk” programját. A Kazincbarcikai Összevont Óvodák is élt a lehetőséggel és beadta pályázatát, EGÉSZSÉGÜNK KERTJE - VETEMÉNYES AZ ÓVODÁBAN témában.

Varázstoll – vers- és meseíró pályázat általános iskolás gyermekeknek

Dátum: 2022. márc 16. 12:51

A Magyar Költészet Napja alkalmából a Barcika Art Nonprofit Kft. az általános iskolás gyermekek számára vers- és meseíró pályázatot hirdet.

Izgalmas mérkőzésen nyert a KKSE

Dátum: 2022. márc 16. 10:17

A női kézilabda NB II északkeleti csoportjában március 12-én, a Hatvan együttesét fogadta a Kazincbarcika. A borsodiak izgalmas mérkőzésen gyűjtötték be a 2 pontot, így már a 6. helyen állnak a bajnokságban.

Az 1848-49-es forradalomra és szabadságharcra emlékeztek

Dátum: 2022. márc 15. 14:08

Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc tiszteletére ünnepi megemlékezést tartott Kazincbarcika Város Önkormányzata március 15-én.

Kiállítás nyílt a Gimi Galériában

Dátum: 2022. márc 15. 08:00

Holtpont címmel nyílt kiállítás március 9-én a Gimi Galériában. A tárlaton Bodolai Dávid Martin fényképész fotóit tekintheti meg a művészetkedvelő közönség.

Elindult az első segélyszállítmány Técsőnek

Dátum: 2022. márc 14. 16:27

Adományt gyűjt Kazincbarcika Város Önkormányzata ukrán testvérvárosunknak, Técsőnek. Rengeteg felajánlás érkezett eddig is, melyeket csütörtökön és pénteken az önkormányzati képviselők, önkéntesek, a Barcika Art Nonprofit Kft. és a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ munkatársai szortíroztak és készítettek össze, majd pakoltak fel a kamionra hétfőn a Polgármesteri Hivatal és a kazincbarcikai tűzoltóság munkatársai segítségével. A 25 raklap adomány március 14-én dél körül indult útnak a határra, ahonnan a vásárosnaményi önkormányzat közreműködésével jut el testvérvárosunkig.

Internet fiesta a városi könyvtárban

Dátum: 2022. márc 14. 08:00

Március 17-étől 24-éig ismét Internet Fiesta keretében szervezett programokkal várják a könyvtárak az érdeklődőket. A kazincbarcikai Egressy Béni Városi Könyvtár a programsorozat idején minden napra kínál elfoglaltságot kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

KolorTV élőben

Programajánló

Vidám gyermeknapok az Egressy Béni Városi Könyvtárban

Egressy Béni Városi Könyvtár

Made in Hungária

Don Bosco Sportközpont

KolorPlatz-avató

Gyermeknap Kazincbarcikán

Kazincbarcika, Fő tér

Pedagógusnap Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk