Kazincbarcika

Lakossági tájékoztató MoLaRi rendszer hangos üzemű próbájáról

Dátum: 2022. ápr 01. 11:43

Tájékoztatom városunk lakosságát, hogy 2022. április 11-én (hétfőn) Kazincbarcikán hangos szirénapróbára kerül sor.

"Bőrvilág" kiállítás nyílik hamarosan a Mezeyben

Dátum: 2022. ápr 01. 09:53

"Bőrvilág" címmel nyílik Zajácz Tamás bőrműves iparművész kiállítása jövő csütörtökön a Mezey István Művészeti Központ kiállítótermében. A tárlat különlegessége, hogy az érdeklődők az alkotásokat nem csak nézhetik, hanem tapinthatják is.

Hasznos tanácsok a tervezethez

Dátum: 2022. márc 31. 11:37

Az szja-bevallási tervezet már egy hónapja elérhető a webes felületen. A tervezetet érdemes átnézni, összehasonlítani a munkáltatóktól, kifizetőktől kapott igazolásokkal, és szükség esetén módosítani, majd beküldeni. A tervezet – az egyéni vállalkozók, a mezőgazdasági őstermelők és az áfafizetésre kötelezettek kivételével – a május 20-ai határidő lejártát követően automatikusan bevallássá válik.

A Kazincbarcikai Összevont Óvodákban államvizsgáznak

Dátum: 2022. márc 30. 13:43

A Kazincbarcikai Összevont Óvoda Székhely Óvodájában és a Mesevár Tagóvodában államvizsgázik az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem két végzős hallgatója.

Boldog bölcsis éveket!

Dátum: 2022. márc 30. 12:21

A Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ I. és II. Számú Bölcsődéjében kiváló szakemberek gondozásában, családias hangulatban és biztonságos, kulturált környezetben tudhatják azok a szülők gyermeküket, akik munkahelyi elfoglaltságuk, képzésük vagy egyéb okok miatt nem tudnak gondoskodni három év alatti gyermekük napközbeni elhelyezéséről.

Ügyeletet tartanak a választás hétvégéjén a kormányablakok és okmányirodák

Dátum: 2022. márc 29. 12:28

Rendkívüli nyitva tartással biztosítják szombaton és vasárnap a kormányablakok és okmányirodák a választáshoz kapcsolódó okmányok pótlásának ügyintézését.

Már elkezdődött a jelentkezés az MCC Egyetemi Programjára

Dátum: 2022. márc 29. 09:00

A felsőoktatásban tanulóknak szóló Mathias Corvinus Collegium Egyetemi Program Budapest mellett már Debrecenben, Miskolcon, Pécsett, Szegeden és Győrben is elérhető. Ezekben a vidéki egyetemvárosokban április 24-ig lehet jelentkezni a különböző iskolák ingyenes jogi, nemzetközi, közgazdasági, média, társadalom- és történelemtudomány, valamint pszichológia képzéseire.

Pályázati felhívás sportegyesületeknek

Dátum: 2022. márc 28. 12:03

Kazincbarcika Város Önkormányzata „A sportegyesületek pályázati úton történő támogatási rendszeréről” szóló 6/2013. (IV. 09.) önkormányzati rendelete alapján 2022. évre pályázatot hirdet a kazincbarcikai székhellyel nyilvántartásba vett sportegyesületek pénzügyi támogatására.

Pályázati felhívás civil szervezeteknek

Dátum: 2022. márc 28. 11:54

Kazincbarcika Város Önkormányzata „A civil szervezetek pályázati támogatásáról” szóló 7/2010. (II. 19.) számú rendelete alapján 2022. évre pályázatot hirdet a város közigazgatási területén működő civil szervezetek pénzügyi támogatására.

A Jókai téren folytatódik a veszélyes fák vágása és a faültetés

Dátum: 2022. márc 28. 11:39

Az időjárástól függően az elkövetkezendő héten a Jókai téren vágják ki a veszélyessé vált, elkorhadt akácfákat a Barcika Park Nonprofit Kft. munkatársai. A kivágott fák pótlásáról kilenc facsemetével gondoskodnak majd a szakemberek a lakók és Molnár Zoltán, a körzet önkormányzati képviselője közreműködésével.

KolorTV élőben

Programajánló

Babakiállítás

Mezey István Művészeti Központ

Szárazon megúszós Vízikomplexum-bejárás

Vízi komplexum

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk