Életmód

Hogyan közlekedjünk a ködös utakon?

Dátum: 2021. febr 20. 07:32

A ködös időben történő közlekedés nagyobb odafigyelést igényel, a legrosszabb vezetési körülmények egyike.

Sűrű köd várható

Dátum: 2021. febr 20. 07:26

Több megyére adott ki figyelmeztetést tartós, sűrű köd veszélye miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat péntek este.

Elhunyt Bagyal József

Dátum: 2021. febr 18. 09:30

Fájdalommal tudatjuk azokkal, akik ismerték, szerették Őt és munkásságát, hogy Bagyal József, Pro Urbe Kazincbarcika-díjas nyugállományú alezredes, költő február 17-én, 83 éves korában elhunyt. Az utolsó interjújával emlékezzünk Rá!

Változnak a motoros jogosítványszerzés feltételei

Dátum: 2021. febr 10. 09:51

Március elsejétől megújított tantervi és vizsgakövetelményeket teljesítve szerezhetnek jogosítványt a magyar motorosok - tájékoztatott az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM).

Legyen az ünnep még szebb! – Díjazottak

Dátum: 2021. febr 10. 09:15

2006-ban 10. születésnapját ünnepelte a Kazincbarcikai Egyesületek Fóruma ez okból úgy döntöttünk, hogy meghirdetjük a Városszépítő Egyesülettel közösen a „Legyen az ünnep még szebb - városszépítő versenyt. Azóta minden évben meghirdetjük.

Zsombiért táncoltak a KSZSZK-s lányok

Dátum: 2021. febr 08. 18:07

A 2020-as év legjobb tánc kihívása a dél-afrikai DJ Master KG és Nomcedo Jerusalema című dala. Baráti társaságok, munkahelyi közösségek, kicsik és nagyok ezrei tanulták már meg a lépéseket, és töltötték fel a videót a közösségi oldalakra. Az eredeti dal megtekintése immár meghaladta a 265 milliót. Arról nincsenek pontos adatok, hogy világon eddig hányan csatlakoztak a tánc kihíváshoz.

„..sosem tudni, éppen kit ragad magával a kultúránk szépsége”

Dátum: 2021. febr 07. 09:18

Beszélgetés a roma hagyományőrző Barcikai Hangjai Egyesület vezetőjével, Horváthné Sánta Ildikóval.

Figyeljenek a gyerekek biztonságára a világhálón is!

Dátum: 2021. febr 06. 08:19

Február minden napjára van egy kérdés/téma, amivel kapcsolatban azt kérjük, üljenek le a gyere(ke)kkel, és ha csak néhány percben is, de beszéljék át velük! Hallgassák meg őket, figyeljék meg a témával kapcsolatos gondolataikat, véleményüket! Töltsenek együtt időt az online térben is, és hagyják, hogy beengedjék önöket abba a virtuális világba, amiben ők gyakorta sokkal otthonosabban mozognak. A tanulási folyamat oda-vissza működhet, a kérdések pedig olyan témákat is érintenek, melyeket ismerve nagyobb eséllyel elkerülhető egy veszélyes helyzet.

Ma nincs fronthatás

Dátum: 2021. febr 06. 08:04

Hazánkban ma délelőtt erősen felhős, borult időre van kilátás.

Bolygónk léte a tét

Dátum: 2021. febr 02. 12:35

Az ÉRV. Zrt. kétéves programsorozatot indít szolgáltatási területén, melynek témái között kiemelten szerepel a fenntartható vízbázisvédelem, az észszerű vízfelhasználás, a tudatos közműhasználat, a víziközmű-szakma presztízsének növelése és a természeti környezet védelmére fókuszáló szemléletformálás.

KolorTV élőben

Programajánló

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk