Életmód

Folyamatos a munka a kazincbarcikai RG-s közösségben

Dátum: 2020. máj 31. 14:10

A járvány idején sem állt le a kazincbarcikai RG. Folyamatos edzésekkel, akár online, az enyhítéseket követően szabadban, és már teremeben is lehetőség volt az edzések lebonyolítására. Mészáros Judittal beszélgettünk a jelenlegi helyzetről.

Érte már kerékpáros baleset? Most elárulhatja

Dátum: 2020. máj 28. 13:12

A kerékpáros érintettségű balesetek átfogó elemzése céljából készítenek kutatást a rendőrség munkatársai. A felmérés célja, hogy kiderítsék, milyen arányú a rendőri intézkedést nem igénylő, kerékpárosokat érintő balesetek száma.

Három évtized a gyermeki kíváncsiság körül

Dátum: 2020. máj 27. 09:19

Május 27-én ünnepli 30 éves születésnapját a Gyermekek Háza – Kézművesház. Ebből az alkalomból elevenítjük fel Ursutzné Blága Krisztinával, az intézmény vezetőjével készült korábbi riportunkat.

Megkezdődött a kölcsönzés a II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtárban

Dátum: 2020. máj 26. 14:17

A II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár és valamennyi fiókkönyvtára május 25-től ismét várja olvasóit.

Borsodi (sör) Nyitó Tour

Dátum: 2020. máj 25. 00:00

Az emberek többsége a “túra” szó hallatán a két lábon való erdei sétára gondol. Nekem és még pár embernek viszont a túra négy keréken, nagy vagy kisebb csapatba verődve, 200 km - 300 km hosszúságú kanyargós hegyi úttal teli kikapcsolódást jelent. Ezeken a túrákon nem a hétköznapi személyautókat értem, hanem valami sokkal izgalmasabbat, valamit aminek szlogen-e a - Jinba Ittai -. 

Biztonságos kerékpározás

Dátum: 2020. máj 24. 14:29

Most, hogy itt a jó idő egyre többen választják autó helyett a kerékpárt, vagy munkába járás, vagy kikapcsolódás céljából. A biciklizés felpezsdíti a testünket, megnyugtatja az idegeinket, és még jól is szórakozunk közben. Viszont ahhoz, hogy ez biztonságos legyen, nem árt néhány dolgot szem előtt tartani.

Egészséges táplálkozás, felkészült immunrendszer

Dátum: 2020. máj 16. 09:56

A koronavírus-fertőzés esetén, hasonlóan más betegségeknél, nem mindegy, hogy az ember immunrendszere milyen állapotban van. Az egészséges étkezés egyébként is nagyban meghatározza az életminőségünket, így nem csak most érdemes tudatosan táplálkozni. Székelyföldiné Gór Ágnes, a Barcika Príma Kft. dietetikusa tanácsát kértük, hogy mit érdemes fogyasztani szervezetünk természetes ellenálló képességének javításához.

Túrázik a család

Dátum: 2020. máj 15. 13:24

Az utóbbi időben a túrázás egyre népszerűbbé vált, és akár igazi családi program is lehet, hiszen ez a mozgás nagyszerű módja annak, hogy jó hangulatban töltsük a szabadidőnket. Viszont mielőtt belevágnánk ebbe a sportba, érdemes néhány dolgot tudnunk róla.

Empátia nélkül nem érdemes élni

Dátum: 2020. máj 13. 10:23

Interjú Gál Gáborral

Veres István kapta a „Kazincbarcika Város Sportjáért” kitüntető díjat – „Nem a pacsirta fontos, csak a dal”

Dátum: 2020. máj 06. 07:30

Száznegyvenöt éve, május 6-án rendezte a Magyar Athletikai Club a kontinens első szabadtéri sportversenyét Budapesten. Ennek emlékére a kormány 2000-ben hozott határozata alapján ezen a napon ünnepeljük a Magyar Sport Napját. Ez alkalomból idén a „Kazincbarcika Város Sportjáért” kitüntető díjat Veres István, a Vegyész Röplabda Club Kazincbarcika egykori játékosa kapta.

KolorTV élőben

Programajánló

Kolorfutás 2020

Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Hadart Színház: Oscar

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ, TERVEZETT IDŐPONT - Hadart Színház: Oscar - 2. előadás

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Légy jó mindhalálig

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Légy jó mindhalálig - 2. előadás

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk