Életmód

Maradj otthon – Megváltozott életritmus

Dátum: 2020. máj 02. 11:21

A koronavírus járvány sokak megszokott életritmusát felborította. A világjárvány olyan változásokat hozott magával, ami teljességgel felborította eddigi megszokott életünket. A diákok otthonról tanulnak, és sok munkavállalónak otthonról kell dolgoznia. Ebben a helyzetben nem egyszerű megtartanunk eddigi éltritmusunkat, viszont érdemes rá törekedni.

Az én karanténom – P. Dányi Gabriella

Dátum: 2020. máj 01. 09:10

Évek óta ismerjük egymást. Tudom, fáradhatatlanul dolgozik a városért, alkotótársaiért, a rászoruló emberekért és a szépkorúakért. A kultúra, a művészetek iránti szeretete verseiben, prózáiban és festészetében csúcsosodik ki.

A jóga jótékony hatásai

Dátum: 2020. ápr 26. 15:58

A jógát, egyszerre, mint testmozgás egyik formáját és mint lelki megnyugvás eszközét használják az emberek. A jógával az elsődleges célunk általában a stressz levezetése, a feltöltődés vagy épp a méregtelenítés, fogyás. Egy biztos, már az első jógaóra számtalan pozitív élménnyel kecsegtethet.

Autóápolás otthon

Dátum: 2020. ápr 25. 08:00

Most, hogy mindenkinek van ideje otthon a ház körül sertepertélni, sokszor bele se gondolunk, de az igáslovat is ki kellene azért néha takarítani. Most azt fogom bemutatni, én hogyan csinálok tavaszi nagytakarítást az autómon. 

Szolgálnak és védenek - értünk vannak! – Centenáriumi rajzpályázat

Dátum: 2020. ápr 24. 12:15

Az Országos Rendőr-főkapitányság centenáriumi rajzkészítő pályázatot hirdet gyermekek részére. Mottó : „Szolgálnak és védenek - értünk vannak!”

A törődés az igazi segítség

Dátum: 2020. ápr 23. 10:48

Tapasztalatból tudom, hogy aki a szociális munkát választja, biztos, hogy elhivatottság okán teszi. Mert ez „szeretetmisszió”, ahol a dolgozókat nap - nap után a jobbítás szándéka vezérli. Láttam szomorú tekintetű gondozókat, ha nem sikerült egy problémát azonnal megoldani és láttam a gondozottak kedves háláját is.

Rejts el engem szárnyad alatt…

Dátum: 2020. ápr 21. 11:01

A Kazincbarcika-Alsói Református Egyházközség minden évben városunk elöljáróival, ünnepi műsorral, koszorúzással, közös istentisztelettel emlékezik meg Egressy Béni születésének évfordulójáról. Idén a járványra való tekintettel ez szűk körben, online istentisztelet keretében történt.

Otthon végezhető hobbik

Dátum: 2020. ápr 19. 12:00

Ebben az időszakban sok időt töltünk otthonainkba zárva, viszont most is fontos olyan tevékenységekre is időt szánnunk, amik örömet okoznak, kikapcsolódást jelentenek a mindennapok során. Az olvasás, a zenehallgatás és a jóga mellett még számtalan olyan tevékenység létezik, amiket akár most is elkezdhetünk.

Futás kezdőknek

Dátum: 2020. ápr 19. 10:00

A futás egy kényelmes sport, hiszen mindenki számára elérhető, ingyen van, és szinte bárhol, bármikor űzhető. Ez a mozgásforma nem csak azoknak ajánlott, akik fogyni szeretnének, mivel a mentális egészségre is pozitívan hat. A futás javítja a kedélyállapotot, és még az összpontosításban is segíthet.

Fotósok otthon

Dátum: 2020. ápr 18. 08:35

Mit csinálhat egy fotós most, a koronavírus idején otthon, ha nincs semmi más, csak egy fényképezőgép a kezében?

KolorTV élőben

Programajánló

Kolorfutás 2020

Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Hadart Színház: Oscar

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ, TERVEZETT IDŐPONT - Hadart Színház: Oscar - 2. előadás

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Légy jó mindhalálig

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Légy jó mindhalálig - 2. előadás

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk